Dolar 34,0674
%0.15
Euro 38,0347
%-0.06
Altın 2.834,480
%0.18
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yoyoland Bornova: Minik adımlarla büyük gelişim

Yoyoland Bornova: Minik adımlarla büyük gelişim

İzmir’in Bornova ilçesinde yer alan Yoyoland Bornova, çocuklara hareketin sihirli dünyasını keşfetme fırsatı sunuyor. 12 aydan itibaren 5 yaşına kadar olan çocuklara yönelik bu özel merkez, miniklerin denge, koordinasyon ve motor becerilerini güçlendirmeye odaklanıyor.

  • Ege Postası
  • 28.08.2024 - 14:23
  • Güncelleme: 28.08.2024 - 14:31

Yoyoland Bornova’da 12-24 ay arası çocuklar, ebeveynleri eşliğinde katıldıkları oyun gruplarında gelişimlerine ilk adımları atıyor. Bu yaş grubundaki çocuklar, ebeveynlerinin desteğiyle hem fiziksel hem de duygusal anlamda güçlenirken, aynı zamanda temel motor becerilerini geliştiriyor. Ebeveynler, çocuklarıyla birlikte hareket ederek, onların öğrenme sürecine birebir katılım sağlıyor ve bu özel anları onlarla paylaşma fırsatını yakalıyor.

Yoyoland Bornova’da  2-3 yaş ve 3-5 Yaş grubundaki çocuklarımız için ebeveynsiz oyun grupları sunuluyor. Bu gruplarda çocuklar, beden eğitimi öğretmeni ve çocuk gelişim uzmanı desteğiyle, ay gruplarına özel olarak hazırlanan oyun programlarıyla kendilerini daha da geliştirme imkanı buluyorlar. Uzman kadro eşliğinde çocuklar, fiziksel aktivitelerde bulunuyor, sosyal becerilerini geliştiriyor ve özgüvenlerini artırıyor.

Yoyoland Bornova, hijyenik ve güvenli bir ortamda hizmet veriyor. Merkez, çocukların sağlığına öncelik vererek düzenli dezenfeksiyon yapıyor ve hijyen standartlarına büyük özen gösteriyor. Ayrıca, veliler için rahatça dinlenebilecekleri bir bahçe bekleme alanı da bulunuyor. Veliler, çocuklarının eğlenip öğrenirken rahatça vakit geçirebilecekleri bu alanda bekleyebiliyorlar.

Modern ekipmanlar, hijyenik ortam ve uzman bir ekiple desteklenen Yoyoland Bornova, İzmir’de çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimlerini teşvik eden eşsiz bir merkez olma özelliği taşıyor.

Yoyoland Bornova, çocuklarınızı hareketin ve oyunun büyülü dünyasına davet ediyor! 

İletişim : 0506 509 0117

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.