Dolar 34,2557
%0.05
Euro 37,6515
%0.05
Altın 2.912,740
%-0.3
Bist-100 9.066,00
%-0.48

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yozgat'ta Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bin 500 kişilik yemek dağıtıldı

Yozgat'ta Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bin 500 kişilik yemek dağıtıldı

Yozgat’ta hayırsever bir iş adamı, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle cuma namazı sonrası bin 500 kişiye yemek dağıttı.    İlde başta eğitim olmak üzere birçok alanda hayır işleri yapan hayırsever işadamı Bilal Şahin,...

  • Ege Postası
  • 19.04.2013 - 15:42
Yozgat’ta hayırsever bir iş adamı, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle cuma namazı sonrası bin 500 kişiye yemek dağıttı.

    İlde başta eğitim olmak üzere birçok alanda hayır işleri yapan hayırsever işadamı Bilal Şahin, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla kendi adını taşıyan Bilal Şahin Külliyesi’nde cuma namazı çıkışında vatandaşlara etli pilav ve ayrandan oluşan yemek ikramında bulundu.

    Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz ve Bilal Şahin, namazdan sonra camiden çıkan vatandaşlara etli pilav ve ayran dağıttı. Vatandaşlar külliye içerisinde kurulan masalarda yemeklerini yedi.

    Vali Abdulkadir Yazıcı, böylesine önemli haftanın bu gibi güzel bir etkinlikle kutlanmasının çok güzel olduğunu belirterek, hayırsever iş adamı Bilal Şahin'e teşekkür etti.
    
    Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz da Kutlu Doğum Haftası'nın anlamana yakışır böyle etkinlikler düzenlenmesinin sevindirici olduğunu belirtti.

    Hayırsever iş adamı Bilal Şahin ise Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla vatandaşlara yemek ikramında bulunduklarını belirterek, "Böyle güzel bir günde vatandaşlarımızla, kardeşlerimizle aynı sofrada bir arada olmaktan dolayı çok mutlu oldum. Allah tekrarını nasip eder inşallah. Bu vesile ile din görevlilerine ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

    Yapılan uygulamadan memnun kaldıklarını belirten vatandaşlar, “Kutlu Doğum Haftası'nda böyle farklı etkinlikler düzenlenmesi bizleri mutlu ediyor. Hayırsever iş adamımız Bilal Şahin Bey'e teşekkür ediyoruz, Allah yaptığı hayırı kabul etsin." şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.