Dolar 32,6286
%-0.1
Euro 35,4118
%-0.09
Altın 2.504,570
%-0.28
Bist-100 10.852,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yozgat'ta Suriye ve Mısır’daki Müslümanlar için dualar edildi

Yozgat'ta Suriye ve Mısır’daki Müslümanlar için dualar edildi

Yozgat Anadolu Gençlik Derneği'nin organize ettiği bir etkinlikte, Cumhuriyet Meydanı'nda Suriye ve Mısır’da zulme uğrayan Müslümanlar için yatsı ve teravih namazının ardından dualar etti. Programa, derneğin başkanı Enver Çeliksu, dernek...

  • Ege Postası
  • 02.08.2013 - 00:35
Yozgat Anadolu Gençlik Derneği'nin organize ettiği bir etkinlikte, Cumhuriyet Meydanı'nda Suriye ve Mısır’da zulme uğrayan Müslümanlar için yatsı ve teravih namazının ardından dualar etti.

Programa, derneğin başkanı Enver Çeliksu, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Kadınların da yoğun ilgi gösterdiği programda Kur'an-ı Kerim'den ayetler okundu ve Müslümanlar için dualar edildi.

Dernek Başkanı Enver Çeliksu, yaptığı açıklamada, Anadolu Gençlik Derneği tarafından dünyada sıkıntıda ve yardıma muhtaç olan Müslümanlar için Türkiye’nin bütün illerinde programlar düzenlendiğini söyledi. Çeliksu, "Zulme uğrayan müslüman kardeşlerimize destek olmak için bugün burada toplanarak dua ediyoruz. Hava soğuk biz burada üşüyoruz. Ama oradaki Müslüman kardeşlerimiz sıkıntı içerisinde inşallah en kısa sürede oradaki zulüm sıkıntılar sona erer. Biz sahura kadar bu meydanda onlar için dua edeceğiz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.