Dolar 34,2554
%0.05
Euro 37,6261
%-0.01
Altın 2.926,900
%0.18
Bist-100 9.134,00
%0.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yozgatspor Kulüp Başkanı Nurdoğan, aday adaylığını açıkladı

Yozgatspor Kulüp Başkanı Nurdoğan, aday adaylığını açıkladı

Yozgatspor Kulüp Başkanı Nurullah Nurdoğan, AK Parti’den Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı.Kalabalık bir grupla AK Pati Yozgat İl Başkanlığı'na gelen Nurullah Nurdoğan, adaylık başvuru belgesini başkan Fahri Açıkgöz’e...

  • Ege Postası
  • 03.11.2013 - 02:21
Yozgatspor Kulüp Başkanı Nurullah Nurdoğan, AK Parti’den Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı.

Kalabalık bir grupla AK Pati Yozgat İl Başkanlığı'na gelen Nurullah Nurdoğan, adaylık başvuru belgesini başkan Fahri Açıkgöz’e teslim etti.

Nurdoğan burada yaptığı açıklamada, belediyeciliğin bir hizmet işi olduğunu, bir hizmet sevdalısı olarak insanlara faydalı olmayı kendisine şiar edinen birisi olarak başta gönülleri kazanmak için adaylığa talip olduğunu söyledi. Nurdoğan, "Biz birlik beraberlik içerisinde ortak akıl ile sorunları birebir birer çözmeye, halkın ve Hak'kın rızasını almaya talip olduk. Bizler hizmet ettiğimiz toplumun değerleri önceliklerini bilmeliyiz ve elimizdeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmeliyiz.” dedi.

Yozgat’ta yeni hedeflerin belirlenme zamanının geldiğini söyleyen Nurdoğan, “Şehir planlamasından turizme, ticaretten eğitime, sosyal ve kültürel faaliyetlerden spora ilerlemiş değişmiş bir Yozgat olmalıdır. Çıtayı yükseltmemiz gerekiyor. Öncelikle bugüne kadar var olan şehrimize faydalı olacak projeleri devam ettirmek, tamamlamak gerekir. Daha sonra ilimizin öncelikli sorunlarına acil olarak el atmak zorundayız." şeklinde konuştu.

AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz’de belediye başkanlığı adaylık sürecinin 1 Kasım itibariyle tamamlandığını belirtti. Açıkgöz, "Yozgat’ta 10 kişi adaylık müracaatını yaptı. Dün adaylık işlemlerini tamamlayan iki aday adayımız açıklamasını bugüne bıraktılar. Nurullah Nurdoğan da bu adaylarımızdan birisi, aday adaylığı müracaatının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Aday adaylarımızın tamamının amacı Yozgat’a hizmet etmektir." ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.