Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel, Kılıçdaroğlu ile görüştü

Yücel, Kılıçdaroğlu ile görüştü

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, parti örgütünde İYİ Parti ile ittifakın İzmir ilçelerine yansımasıyla ilgili duyulan rahatsızlığı iletmek üzere gittiği Ankara’da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Öte yandan CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayını 24 Aralık Pazartesi günü açıklayacağı ileri sürüldü. Yücel Lider'le görüştü

  • Ege Postası
  • 18.12.2018 - 10:27

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, aday belirleme sürecinde bir kez daha gittiği Ankara’da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Yücel seçimle ilgili istişarede bulunurken, doğum gününü de kutladı.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde İzmir'de İYİ Parti ile ittifak yapacak olan CHP'de bekleyiş sürerken, ittifak kapsamında İzmir’de Tire, Torbalı ve Kiraz’ın İYİ Parti’ye bırakılacağı iddialarının parti örgütünde yarattığı rahatsızlığı iletmek üzere Ankara’ya giden Yücel, Lider’le görüştü.

Yücel'in, genel başkanına İYİ Parti ile yapılacak ittifak konusundaki görüşlerini aktardığı, İzmir'le ilgili bir karar alınmadan önce kendilerine danışılmasını istediği öğrenildi. Yücel, Kılıçdaroğlu'na ittifak konusunun il yönetim kurulunda değerlendirildiğini, gelecek günlerde ilçe başkanları ve milletvekilleriyle bir araya gelineceğini söyledi.

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayını 24 Aralık Pazartesi günü açıklayacağı ileri sürüldü. 

Yücel, görüşmesini sosyal medyadan “Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu doğum gününde makamında ziyaret ederek İzmir örgütünün selamlarını ve saygılarını ilettim, içinde bulunduğumuz süreçle ilgili istişarede bulunduk.” ifadeleriyle duyurdu. (Haber servisi-DHA)

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.