Dolar 34,2053
%-0.05
Euro 37,5566
%0.22
Altın 2.889,740
%0.7
Bist-100 9.011,00
%-1.33

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yüksekovalılar Kadir Gecesi'nde huzur ve bereket için el kaldırdı

Yüksekovalılar Kadir Gecesi'nde huzur ve bereket için el kaldırdı

Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nde, Hakkari’´nin Yüksekova ilçesinde büyük küçük kadın erkek herkes camileri doldurdu. Yüksekova Merkez İhsaniye Camii'nde düzenlenen Kadir Gecesi programında...

  • Ege Postası
  • 04.08.2013 - 11:22
Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nde, Hakkari’´nin Yüksekova ilçesinde büyük küçük kadın erkek herkes camileri doldurdu. Yüksekova Merkez İhsaniye Camii'nde düzenlenen Kadir Gecesi programında vatandaşlar ellerini huzur ve bereket için kaldırdı.

Programda Teravih namazı, salavatlar, Tesbih namazı ve naatlar okundu. 5 bin vatandaşın toplandığı camide küçükler de büyüklerin arasında saf tuttu namaz kıldı. Kadir Gecesi münasebetiyle camilere sığmayan Yüksekovalı vatandaşlar, bölgeleri için islam alemi için huzur ve bereket diledi.

Vatandaşlardan Abdurrahman Kurt, "Kadir Gecesi, vesileli bir gecedir, Rabbimiz hepimize barışı, huzuru vesile etsin. Bu güzel gecenin içerisinde bu mübrek Ramazanımız hayırlı ve uğurlu geçsin, bize vesile etsin, halkımıza da devletimize de vesile olsun." dedi.

Muhittin Aybas ise Allah rızası için camiye geldiklerini ifade ederek, "Müslaman aleminin kandilleri mübarek olsun. Bölgemizde barış ve huzur için Allah'a dua ettik. Ellerimizi havaya kaldırdık, Allah’´tan istedik. Yani her türlü barışın gelmesi, kanın durması, özellikle tüm dünya alemi, Müslüman ülkerde akan kanın durması için için dua ettik." şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.