Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yüksel’den Ankara temasları açıklaması

Yüksel’den Ankara temasları açıklaması

Aday adaylığı kararı vermeden önce Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen ve ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı kararını açıklayan Alaattin Yüksel, Ankara’ya giderek genel merkez yöneticileri, milletvekilleri ve PM üyeleriyle bir araya geldi. Hala Ankara’da olan Yüksel, İzmir adayının değerlendirilme aşamasının henüz sürdüğünü ve kesinlik kazanmadığını söyledi. Yüksel’den Ankara temasları açıklaması

  • Ege Postası
  • 21.12.2018 - 16:46

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Alaattin Yüksel, Ankara’ya giderek partisinin genel başkan yardımcıları, İzmir milletvekilleri ve Parti Meclisi (PM) üyeleriyle görüşme yaptı. Yüksel, İzmir Büyükşehir Adayının henüz netleşmediğini söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na yakınlığıyla bilinen CHP İzmir İl eski Başkanı, PM eski Üyesi ve İzmir eski Milletvekili Yüksel, Ankara temaslarıyla ilgili Egepostası'na açıklamalarda bulundu.

Yüksel, “Bu ziyarette arkadaşlarımız, birlikte çalıştığımız genel başkan yardımcılarımız, vekillerimiz, PM üyeleriyle görüşebildiğimiz kadarıyla görüştük. Hasret giderdik. Çok iyi karşılandık. Sağ olsunlar. Meclis koridorlarını bir kez daha görmüş olduk. Biraz bütçe görüşmelerini takip ettik. Döneceğiz” dedi.

BİLGİ TOPLAMA AŞAMASI SÜRDÜĞÜ İÇİN…

İzmir adayının henüz netlik kazanmadığını, genel merkez yetkililerinin değerlendirmelerinin sürdüğünü dile getiren Yüksel, “Genel başkanla görüşme talebim olmadı. Zaten daha önce kendisiyle görüşmüştüm. İzmir ile ilgili kararların büyük ölçüde genel başkanımızda olduğunu biliyoruz. İzmir değerlendirmesine sıra henüz gelmemiş. Yoksa bilgi var da paylaşılmıyor değil. Bilgi toplama aşaması sürdüğü için İzmir ile ilgili olarak henüz konuşulan ve paylaşılan bir şey yok” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.