Dolar 34,1741
%0.03
Euro 38,1473
%-0.05
Altın 2.913,890
%-0.22
Bist-100 9.777,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Zabıtadan fırınlara Ramazan pidesi denetimi

Zabıtadan fırınlara Ramazan pidesi denetimi

Samsun’un İlkadım ilçesindeki rutin fırın denetimlerine devam eden İlkadım Belediyesi zabıta ekipleri, bu kez de Ramazan pidesi denetimi yaptı. 25 fırında denetim yapan zabıta, çalışanların tırnaklarını kontrol edip, pasa, gramaj ve pide...

  • Ege Postası
  • 12.07.2013 - 14:24
Samsun’un İlkadım ilçesindeki rutin fırın denetimlerine devam eden İlkadım Belediyesi zabıta ekipleri, bu kez de Ramazan pidesi denetimi yaptı. 25 fırında denetim yapan zabıta, çalışanların tırnaklarını kontrol edip, pasa, gramaj ve pide yapımında kullanılan malzemelerin temiz olup olmadıklarını inceledi. Temizlik ve hijyen konusunda eksiklikleri görülen fırın işletmecileri uyarılırken, eksik gramajla pide satan 5 fırına ise cezai işlem uygulandı.

Denetimlerde genel olarak fırınların pidelerin gramajlarının belirlenen tarifeye uygun olduğunun görülmesinin sevindirici olduğuna dikkat çeken, İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürü Yunus Sandallı, Ramazan sofrasının olmazsa olmazı olan pidenin son derece hijyenik ve sağlık kurallarına uyacak şekilde vatandaşların sofrasına gelmesi için denetimleri aralıksız olarak devam edeceğini kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.