Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Zafer Partisi Ödemiş ve Beydağ'da bayrak değişimi

Zafer Partisi Ödemiş ve Beydağ'da bayrak değişimi

Zafer Partisi, Ödemiş ve Beydağ ilçe başkanlıklarında değişikiliğe gitti. Buna göre; Ödemiş'in yeni ilçe başkanı Mehmet Dağlı, Beydağ'ın yeni ilçe başkanı da İbrahim Umut Yapıcıoğlu oldu.

  • Ege Postası
  • 30.05.2024 - 15:23
  • Güncelleme: 30.05.2024 - 15:40

Zafer Partisi İzmir İl Başkanlığı Ödemiş ve Beydağ ilçelerinde il başkanlarını değiştirdi.

Zafer Partisi İzmir yönetimi tarafından yapılan yazılı açıklamada, ''İl Başkanımız Sayın Naşit Birgüvi önderliğinde ilçe teşkilatlılarının güçlendirilmesi ve kongre çalışmalarına devam ediyor. Bu doğrultuda Beydağ ilçe başkanlığına Beydağ'ın tanınan genç isimlerinden İbrahim Umut Yapıcıoğlu atanmıştır. İbrahim Umut Yapıcıoğlu'na görevi il başkanımız Sayın Naşit Birgüvi tarafından tebliğ edilmiştir." denildi.

Zafer Partisi Ödemiş İlçe Başkanlığında bayrak değişimi

Zafer Partisi İzmir İl Başkanlığınca, İl Başkanı Sayın Naşit Birgüvi önderliğinde ilçe teşkilatlılarının güçlendirilmesi ve kongre çalışmaları devam ediyor.

Bu doğrultuda Ödemiş ilçe teşkilatında 31 Mart yerel seçimlerinde Zafer Partisi Ödemiş Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Dağlı ilçe başkanlığına atandı.

Açıklamada, "Bugüne kadar başarılı çalışmalara imza atan önceki dönem ilçe başkanımız Türkan Urgan'ın da katıldığı toplantıda Mehmet Dağlı'ya görevi İl başkanımız Sayın Naşit Birgüvi tarafından tebliğ edildi. İl Yönetim Kurulu üyeleri ve Ödemiş ilçe teşkilatımızın katılımı ile gerçekleşen toplantıda görev değişiminin yanında kongre çalışmaları ve artan üye sayıları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu'' ifadelerine yer verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.