Dolar 34,2282
%0.06
Euro 37,9164
%0.38
Altın 2.917,550
%-0.41
Bist-100 9.190,00
%-1.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Zile'de çocuklardan örnek davranış

Zile'de çocuklardan örnek davranış

Zile’de dört arkadaş, çarşıda gezerken bir zarf içerisinde buldukları bir miktar parayı, sahibinin bulunup verilmesi için Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel’e teslim etti.Tokat'ın Zile ilçesinde, bir zarf içerisinde düşürülen bir...

  • Ege Postası
  • 04.09.2013 - 11:05
Zile’de dört arkadaş, çarşıda gezerken bir zarf içerisinde buldukları bir miktar parayı, sahibinin bulunup verilmesi için Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel’e teslim etti.

Tokat'ın Zile ilçesinde, bir zarf içerisinde düşürülen bir miktar para çarşıda gezen dört çocuk tarafından bulundu. Bulunan paranın kendilerine göre yüklü miktarda olduğunu fark eden çocuklar, bu parayı, bir an önce sahibinin bulunarak teslim edilmesi düşüncesiyle Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel’e teslim etti.

Bulunan parayı bir tutanakla sayıp teslim alan Başkan Vidinel, "Çocuklarımızın bu örnek davranışı beni oldukça duygulandırdı. Günümüzde daha fazla para kazanma uğruna bir başkasının canına, malına kasteden insanları gördükçe, duydukça dünyanın nereye gittiğini sorguluyoruz. Çünkü her gün basın yayın aracılığıyla görüyoruz ki para uğruna soyulan, gasp edilen iş yerleri, evler, canına kıyılmış insanların haberini aldıkça büyük üzüntü duymaktayız. Ancak bugün yaşanan bu hadise bize insanlığın ölmediğini gösteriyor. Gelecek nesiller adına da ümit veriyor." dedi. Çocukların bu örnek davranışlarından dolayı Başkan Lütfi Vidinel, kendilerini tebrik ederek hediye takdim etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.