Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Zonguldak Fatih Koleji SBS birincilerini tablet bilgisayarla ödüllendirdi

Zonguldak Fatih Koleji SBS birincilerini tablet bilgisayarla ödüllendirdi

Zonguldak Fatih Koleji, Seviye Belirleme Sınavı’nda (SBS) dereceye giren öğrencilerini tablet bilgisayarla ödüllendirdi.Açıklanan SBS sonuçlarına göre 492 puanla Alper Elieyioğlu Zonguldak merkez birincisi, 491 puanla Fatih Durhan ikinci ve...

  • Ege Postası
  • 13.07.2013 - 14:09
Zonguldak Fatih Koleji, Seviye Belirleme Sınavı’nda (SBS) dereceye giren öğrencilerini tablet bilgisayarla ödüllendirdi.

Açıklanan SBS sonuçlarına göre 492 puanla Alper Elieyioğlu Zonguldak merkez birincisi, 491 puanla Fatih Durhan ikinci ve 489 puanla Yiğit Hazar Turmuş da üçüncü oldu.

Okulda düzenlenen ödül töreninde konuşan Fatih Koleji Eğitim Koordinatörü Davut Demirbaş, “Türkiye genelinde 1 milyon 112 bin 604 öğrencinin girdiği SBS sonuçları açıklandı. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle yoğun bir hazırlık dönemi geçirdik. Fatih Koleji olarak önceki yıllarda alt yapısını oluşturduğumuz SBS hazırlık çalışmaları, bu yıl tamamen sınavlara hazırlık programı çerçevesinde gerçekleşti. Öğrencilerimiz bu süreçte denemelerle, sonuç ve süreç analizleriyle, SBS özel etütleriyle, yoğunlaştırılmış kamp programlarıyla güzel bir hazırlık dönemi geçirdiler. Karşılığını da elde ettikleri başarı ile almış oldular. Ailelerimizi, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Verimli çalışmanın başarıyı beraberinde getirdiğini belirten SBS Zonguldak birincisi Alper Elieyioğlu, “Okulda öğretmenlerimiz bizleri SBS’ye çok iyi hazırladılar. Dersi derste dinledim. Bana destek veren ailemin ve öğretmenlerimin bu başarıda büyük payı var. Hedefim tıp veya mühendislik okumak. Bu kararımı lise döneminde netleştireceğim” dedi.

SBS’de dereceye giren Fatih Durhan ve Yiğit Hazar Turmuş ise başarılarında okul ve ailenin etkili olduğunu kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.