Dolar 34,1877
%0.07
Euro 38,2038
%0.1
Altın 2.922,890
%0.09
Bist-100 9.777,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaf-Kaf'ta gençlerin yeri bir başka

Kaf-Kaf'ta gençlerin yeri bir başka

SporToto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Bugsaşspor ve Tuzlaspor'u yenerek 2'de 2 yapan Karşıyaka'da genç futbolcular, takımı zirve yarışına ortak etti.

  • Ege Postası
  • 11.09.2016 - 13:46

Transfer yasağını kaldıramayan yeşil kırmızılılarda takımda kalan 8 tecrübeli futbolcudan yalnız Mustafa ve Can, ilk 2 maçta 11'de oynadı. Karşıyaka'da profesyonel olduktan sonra bir türlü A takımda şans bulamayıp 3'üncü Lig ve 2'nci Lig kulüplerine kiralık gönderilen Ali Say, Okan, Battal, Arif, Anıl, Metin, Onur gibi gençler, ilk 2 haftada takımın kurtarıcısı oldu. Okan ve Ali Say, Tuzlaspor karşısında kariyerlerinin 2'nci Lig'deki ilk gollerini atarken kulüplerine 3 puanı getirdi.

Her sezon kadrosunu yeniliyen Karşıyaka'nın bu sezon mecburiyetten sarıldığı gençler, yeşil kırmızılıların 8 yıl sonra lige 2 maçta 6 puanla başlamasını da sağladı. Karşıyaka son olarak TFF 1'inci Lig'de play off finali oynadığı 2008-09 sezonunda ilk haftalarda Malatyaspor ve Karabükspor'u yenerek 2'de 2 yaptı. 

PASSOLİG GİTTİ TARAFTAR DÖNDÜ

Karşıyaka'da TFF 1'inci Lig'deki son 2 sezonda Passolig uygulamasının etkisiyle tribünlere uzak kalan taraftalar, elektronik bilet zorunluluğunun olmadığı 2'nci Lig'e dönünce geri geldi. Atatürk Stadı'ndaki Tuzlaspor maçını 3636'sı biletli 4 binin üzerinde yeşil kırmızılı taraftar, takımlarına 90 dakika boyunca destek vererek izledi. 

Geçen sezon TFF 1'inci Lig'de 6558 Karşıyakalı'nın izlediği ilk yarıdaki Göztepe derbisi haricinde bu sayının yanına bile yaklaşamadı.

FORMALARI ATMAK YASAK

Sezon başında antrenman ve maç malzemesi sıkıntısı yaşayan Karşıyaka, Bugsaşspor deplasmanından sonra iç sahadaki Tuzlaspor maçına da beyaz renkteki aynı formalarla çıktı. Henüz başka forması olmayan yeşil kırmızılılarda Kaptan Mustafa Aşan, genç takım arkadaşlarını maç sonrası formalarını tribünden isteyen taraftarlara atmamaları konusunda uyardı. Karşıyaka'da formalar, Bugsaşspor deplasmanından önce Ankara'da takıma ulaşmıştı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.