
Kılıçdaroğlu'nun İzmir programında flaş değişiklik! CHP'den açıklama
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nin pazartesi günü İzmir Ekonomi Ünivresitesi'ne (İEÜ) gitmeyeceği açıklandı. Öte yandan bir açıklama da CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'den geldi. İl Başkanı Yücel, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun resmi programında İEÜ ziyaretinin zaten hiç olmadığını belirtti. Programında flaş değişiklilik
- Ege Postası
- 13.04.2018 - 11:03
HALİDE DEMİR POLATLI/DHA/EGEPOSTASI-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, pazar ve pazartesi günlerini İzmir'de geçirerek bazı yatırımları hizmete açacak ve sempozyuma katılacak. CHP Genel Kılıçdaroğlu'nun pazartesi günü İEÜ'nün 17'nci kuruluş yıl dönümü nedeniyle öğrencilerle bir araya geleceği de taslak programda yer almıştı. İEÜ, yazılı açıklama yaparak Kılıçdaroğlu'nun üniversiteyi ziyaret etmeyeceğini duyurdu. İEÜ'den yapılan yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun 16 Nisan Pazartesi günü İEÜ'ye gitmeyeceği o gün, üniversitenin 17'nci kuruluş yıl dönümü töreninin yapılacağı belirtilerek, "Kılıçdaroğlu'nun İzmir ve ilçelerinde programının olduğu saatlerde bizler üniversitemizin kuruluşunu öğrencilerimizle birlikte kutlayacağız" denildi.
DENİZ YÜCEL: RESMİ PROGRAMDA ZATEN İEÜ ZİYARETİ YOKTU
Öte yandan Egepostası'na açıklama yapan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun taslak programında da İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) ziyareti bulunmadığını belirterek, "Kemal Bey'in resmi programında İEÜ ziyareti hiç olmadı zaten. Sadece gençlik kollarımızın öğrencilerle Kemal Bey'i buluşturma noktasında iyi niyetli bir girişimi olmuş. Ancak üniversite ile resmi bir temas ve girişim yok. Üniversite yetkilileri bunu duyunca açıklama yapma gereği duymuş doğal olarak" şeklinde açıklama yaptı.
Yorum Yazın