Dolar 34,2815
%0.34
Euro 37,5173
%-0.01
Altın 2.931,490
%1.46
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Polisten CHP’li vekillere gaz 'Vali Bey'in emri var'

Polisten CHP’li vekillere gaz 'Vali Bey'in emri var'

TAKSİM Gezi Parkı’nda 4 gündür süren nöbette polis sabah saatlerinde ikinci kez gruba gaz bombası ve su sıkarak müdahale etti. Dağılmak isteyen grupları polisler yaka-paça tutarak parkta çıkardı. Yoldan geçen vatandaşlar atılan gaz etkilendi. Gruplar Harbiye yönüne kaçtı. Polisin gezi parkı etrafındaki geniş güvenlik önlemi sürüyor.

  • Ege Postası
  • 31.05.2013 - 11:02
İSTANBUL-Gezi Parkı içindeki kafeyi boşaltmak isteyen polislerle CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile İlhan Cihaner tartıştı. Kafeden çıkmak isteyen CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, yapılan uygulamanın yasadışı olduğunu söyleyerek çevik kuvvet şube müdürüyle tartıştı.CHP Milletvekili Melda Onur da bir polis müdürüne ’insanları içeriye sokmuyorsunuz, elinizde bir belge var mı’ diye sorunca Polis müdürü, ’vali beyin emri var’ diye cevap verdi.

 Parkın girişinde oturmakta direnen bazı göstericiler de çevik kuvvetin müdahalesiyle kaldırıldı. Çevik kuvvet polisleri fotoğraf çeken basın mensuplarına da müdahale etti. İl müdahaleden sonra çevik kuvvet polislerinin yorgunlukları objektiflere böyle yansıdı. Gezi parkının etrafı polis bariyerleriyle kapatıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.