Dolar 32,3942
%0.11
Euro 34,7850
%-0.02
Altın 2.396,200
%-0.03
Bist-100 10.237,00
%0.28

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de Akay'dan Delican'a bina övgüsü

AK Parti İzmir'de Akay'dan Delican'a bina övgüsü

AK Parti İzmir'de 41 ay il başkanlığı yapan Ömer Cihat Akay, halefi Bülent Delican'ı ziyaret etti. Akay, referandum sürecinde alanda aktif görev isterken, partinin yeni il binası nedeniyle Delican'a övgü yağdırdı. AK Parti İzmir'de sürpriz buluşma

  • Ege Postası
  • 01.03.2017 - 13:40

EGE POSTASI - AK Parti İzmir'de halef-selef uzun süre sonra bir araya geldi.

Partide 41 ay il başkanlığı koltuğunda oturan Ömer Cihat Akay, 2014 yılında görevi bıraktığı Bülent Delican'ı partinin yeni il binasında ziyaret etti.

Buluşmada gündem partinin yeni il binası ve referandum çalışmaları oldu.

HATIRA DEFTERİ HEDİYE ETTİ

Delican, Akay'a Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimine karşı İzmir Konak Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar için açılan hatıra defterinin bir kopyasını hediye etti. 

YENİ BİNA ÖVGÜSÜ

Görüşme ile ilgili Ege Postası'na konuşan Akay, partinin Bayraklı'daki yeni il binasına övgü yağdırdı. Akay,  " İl başkanımız partiye çok güzel bir il binası kazandırmış.  Çok emek vermiş. AK Parti'ye yakışan bir bina olmuş. Bülent Bey bu konuda bizi geçmiş. Bir tuğla üstüne koymuş. Katlar daha çok. İktidar partisine yakışan bir il başkanlığı olmuş" dedi.

GÖREV İSTEDİ

Referandum sürecinde alanda aktif rol almak adına Delican'dan görev istediğini söyleyen Akay, "Başkan bu talebimiz karşısında sevindi.  Nasıl yardımcı olabilirim noktasında görüşlerimi aktardım. İlçelerdeki çalışmalarda görev verilirse seve seve yapabileceğimi söyledim.Bu süreçte birlik beraberlik önemli. Bizden sonra görev alanlara destek olmamız gerek. Bu ülke hepimizin. Katkı koymalıyız. Bilgi alış verişinde bulunmamız lazım. Deneyimlerimizi anlatmamız lazım" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.