Dolar 32,3482
%-0.03
Euro 34,8392
%0.14
Altın 2.388,800
%-0.33
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Anne Heyecanını Yaşatan Star Tv’nin En Yeni Dizisi Söz

Anne Heyecanını Yaşatan Star Tv’nin En Yeni Dizisi Söz

Yürek burkan hikayesiyle Anne ilk bölümünden itibaren izleyenleri kendisine bağlamayı başardı.

  • Ege Postası
  • 27.04.2017 - 17:48

Yürek burkan hikayesiyle Anne ilk bölümünden itibaren izleyenleri kendisine bağlamayı başardı. Kısa bir süre için öğretmenlik yapan ve asıl mesleği fotoğrafçılık olan Zeynep (Cansu Dere) ile ailesinden yana yüzü bir türlü gülmeyen ve üvey babası sayılan adamdan zaman zaman şiddet gören Melek’in / Turna’nın (Beren Gökyıldız) karşılaşmasıyla başlayan dizide anne olmanın tüm yönleri ele alınıyor.

Turna ve Zeynep’in ayrı düşmelerini ve tekrar kavuşma çabalarını anlatan Anne dizisinin insanlığı sorgulatan, doğru ve yanlış kavramlarını tekrar tekrar düşündürten senaryosu reytinglerde liste başı olmayı sürekli başarıyor. Star Tv’nin neredeyse tüm dizilerinin ödüllere doymayışı, kaliteli dizilerin doğru adresini kanıtlar nitelikte.

Cesur ve Güzel Heyecanı Dolu Dizgin Devam Ediyor

Türkiye’nin yakışıklı jönlerinden olan Kıvanç Tatlıtuğ ile Türk televizyonlarının en güzel kadın oyuncularından olan Tuba Büyüküstün’ü buluşturan yapım Cesur ve Güzel, Ay Yapım kalitesi ile beraber Star Tv’de boy göstermeye devam ediyor. Babasının hayatını çalan adamın peşine düşen Cesur (Kıvanç Tatlıtuğ) ile düşman cephenin kızı Sühan’ın (Tuba Büyüküstün) yaşadıkları aşk ve öğrendikleri sırlar ile şekil değiştiren hayatlarını ekranlara taşıyan dizi aşk ve intikam arasında sürüklenmeyi odağına alıyor.

Sürekli gündemine yeni bir olayı alarak aile kavramının hangi temeller üstüne kurulduğunu düşündürten ve aşk ile adalet olgularının bir arada olmasıyla aşk ile aile olgularını karşı karşıya getiren yapım yalnızca reytinglerde değil aynı zamanda online canlı yayın takipçilerinin de trend dizisi. İnternette şeklinde yapılan aramalar sayesinde başvurulan canlı televizyon yayını yapan sitelerde de Star Tv, Cesur ve Güzel ile rekorlara koşuyor.

Her Dizisi ile Farklı Bir Dünya Yaratan Star TV’yi Rahat Rahat İzleyin

Askeri bir dizi olan Söz yapımı Türkiye’de kendi kulvarında bir ilki başardı. İlk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı’yla irtibata geçerek şekillendirilen dizide gerçek unsurları kullanan özel bir dizi. Çok kısa bir süredir yayında olmasına rağmen geniş bir seyirci kitlesine ulaşmayı başaran dizi,Fresh Tv Fiction’a göre 1000 dizilik bir değerlendirmede en dikkat çeken 20 yapım arasına girdi. Online canlı televizyon izlemeyi tercih eden kitlenin de yeni gözbebeği olan Söz için internette Star Tv canlı yayın akışıiçin yapılan arama yapılması kesintisiz ve kaliteli bir seyir için güzel bir imkan yaratabilir.

İnternet üzerinden canlı televizyon izlemek isteyenlerin seçici olmamaları durumunda bahsi geçen kaliteli seyre ulaşmaları pek mümkün olmayabilir. Dolayısıyla ya online olarak karşılaşılan siteleri deneme yanılma ile tespit etmeleri gerekir ya da karşılaşılan tavsiyeleri deneyerek daha kısa sürede Star TV’yi sorunsuz ve kaliteli bir şekilde izlemeyi başarabilirler. Siz de Star’ı kesintisiz izlemek isterseniz adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.