Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Gaziemir'de başkan Tekin kararını verdi: Adayım!

CHP Gaziemir'de başkan Tekin kararını verdi: Adayım!

CHP Gaziemir’de o soru yanıtını buldu. Pazar günü yapılacak ilçe kongresinde aday olup olmayacağı merakla beklenen mevcut ilçe başkanı Umut Tekin, gün içinde ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları ile meclis grubuyla yaptığı toplantı sonunda ‘varım’ dedi. Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'un desteğini alarak başkanlığa sürpriz şekilde talip olan ilçe saymanı Fethi Kahyaoğlu’nun ise çekilmesi bekleniyor. CHP Gaziemir'de kongre öncesi sıcak saatler

  • Ege Postası
  • 03.12.2015 - 16:13
EGE POSTASI - CHP Gaziemir’de pazar günkü kongre öncesi sıcak saatler yaşanıyor. Aday olup olmayacağı merakla beklenen mevcut ilçe başkanı Umut Tekin kararını verdi.  2012’deki olağan kongreden bu yana ilçe başkanlığı görevini sürdüren Umut Tekin, adaylık noktasında uzun süredir kararsızdı.

CHP GAZİEMİR'DE BOMBA GELİŞME:İÇERİDEN SÜRPRİZ TALİP

SÜPRİZ TALİP
Üst üste toplantılar yapılırken flaş bir gelişme yaşanmış ve Tekin’in net bir karar vermemesi nedeniyle  ilçe saymanı Fethi Kahyaoğlu, ilçe yönetim kurulu toplantısında ‘başkanlığa talibim’ demişti.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ve Belediye Başkan Yardımcısı Önder Keskin’in desteğiyle adaylık için hamle yaptığı öğrenilen Kahyaoğlu’nun sürpriz çıkışı sonrası, mevcut başkan Umut Tekin son kararını verdi.

ÖRGÜTE DANIŞTI
Tekin, gün içinde yönetim, kadın ve gençlik kolları ile meclis grubuyla yaptığı toplantı sonunda ‘varım’ dedi.

TEKİN: ADAYIM!
Ege Postası’na konuşan Tekin, “Bugün yönetim, kadın kolları ve gençlik kolları ile meclis grubu randevu talep etmişti. Onlarla görüştüm. Süreci değerlendirdik. Adaylık noktasında kararımı onların isteği doğrultusunda verdim. Kongrede adayım” dedi.  


ÇEKİLMESİ BEKLENİYOR
Tekin’in aday olmaya karar vermesi sonrası  Kahyaoğlu’nun çekilmesi bekleniyor. Kahyaoğlu’na destek veren Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol daha önce mevcut başkan Tekin’le devam edilmesi noktasında fikrini kamuoyuyla paylaşmıştı.
 

O OLAY İPLERİ GERDİ İDDİASI
Öğretmenler Günü’nde Belediye Özel Kalem Müdürü Mehmet Tuncer’in öğretmen Barış Düdü’nün burnunu kırması sonrası İlçe Başkanı Tekin, Tuncer’in görevden alınmasını meclis grubu adına istemiş, görevden alınmaması halinde grup olarak meclise katılmayacaklarını ilan etmişti.  Kulislerde Şenol’un Tekin’in bu tavrı nedeniyle Kahyaoğlu hamlesi yaptığı öğrenildi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.