Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de Namlıses başkanlığa talip!

CHP İzmir'de Namlıses başkanlığa talip!

CHP İzmir Kadın Kolları’nın 9 Ocak’ta yapılacak kongresinde Tansel Namlıses aday olduğunu açıkladı. Uzun süredir kadın örgütlerinde aktif görev alan Namlıses, “Sloganım, değişimi ateşle! Kadınlarla ilgili birçok çalışmanın altına imza atmak istiyorum. Ayırıcı değil kucaklayıcı, birleştirici ve ekip anlayışıyla hareket eden bir yönetim anlayışım olacak” dedi. CHP İzmir Kadın Kolları İl Başkanlığı'na bir talip daha...

  • Ege Postası
  • 31.12.2015 - 13:33
KA-DER ve Eşit Yaşam Derneklerinde Yönetim Kurulu üyeliği yapan Tansel Namlıses, CHP İzmir Kadın Kolları Başkanlığı’na aday olduğunu söyledi. “Kadınların parti içerisindeki sesi olmak için adayım” diyen Namlıses, “Birleştirici, bütünleştirici olup kadın kollarının kendi iç dinamiklerini ortaya çıkarmak istiyorum. Partinin yan kolu olan kadın kollarını ana kademede sesi daha duyulur hale getirmeyi hedefliyorum. Parti içindeki küskünleri bir kenara bırakacağız. Sen, ben değil biz anlayışı ile hareket edeceğiz. Bu konuda iddialıyım. Son seçimlerde kadın seçmen sayısı erkeklerden 700 bin fazla olmasına rağmen sandıklardan çıkan kadın milletvekili sayısı yüzde 15’lerde kaldı.  Kadınların sandık başına gittiğinde neden erkekleri seçip kadınları seçmediği konusunda akademisyenlerle, kadın araştırma merkezleri ve kadın örgütleri bir çalışma gerçekleştirmek istiyorum” dedi.

EKİP ANLAYIŞIYLA HAREKET EDECEĞİZ
CHP’nin İzmir’de yaklaşık 140 bin üyesinin bulunduğunun bunun 70 binini de kadınların oluşturduğunu vurgulayan Namlıses, şunları söyledi:
“Kadınlara temsil edilme fırsatı vermiyoruz. Bununla ilgili projelerim var. İl kadın kolları başkanı seçilirsem, ekip anlayışı ile hareket edeceğimin sözünü veriyorum. Tüm ilçe örgütlerimizle aynı mesafede çalışacağım. Çok sesli bir yapımız olacak. Uzak, yakın demeden tüm ilçelerimize gidip partili kadınlarımızla buluşacağız. Oralarda kadınlarımızı sorunlarını dinleyip çözüm önerilerini getireceğiz.  Ana kadememizle tam bir uyum içerisinde olacağız. Kavgayla, tartışmayla hiçbir zaman işimiz olmayacak. ‘Değişimi ateşle’ sloganıyla yola çıktık. Umarım başarılı oluruz”

ATATÜRK’ÜN ÇİZDİĞİ YOLDA İLERLEYECEĞİZ
Namlıses, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda emin adımlarla ilerleyeceklerini belirterek, “Atatürk’e, Cumhuriyete sımsıkı sarılacağız. Onun yolundan her ne şart ve koşulda kesinlikle ayrılmayacağız. Onun bizlere bıraktığı emanetlere sahip çıkmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

NAMLISES KİMDİR'
Tansel Namlıses Akhisar doğumludur.1989 Yılında Dokuz eylül üniversitesi Makine Mühendisliğini bitirmiştir. Eğitimini, Anadolu Üniversitesi Yerel yönetimler bölümünde sürdürmektedir. KA-DER ve Eşit Yaşam Derneklerinde Yönetim Kurulu üyesidir. Mesleğinin yanı sıra Bayraklı Kadın Meclisinde Başkanlık görevini sürdürmektedir. 2004 Yılından beri siyasi hayatını sürdüren Namlıses evli ve bir çocuk annesidir.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.