Dolar 32,2556
%0.04
Euro 34,8071
%0.02
Altın 2.439,720
%0.3
Bist-100 10.269,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de Yüksel'in A Takımı belli oluyor

CHP İzmir'de Yüksel'in A Takımı belli oluyor

CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, il sekreterliği ve il saymanlığı gibi görevleri Çarşamba günķü yönetim kurulu toplantısında tebliğ edecek. İlk toplantıda yöneticilerin tamamından otobiyografilerini isteyen Yüksel, 30 yöneticiyi de ilgi alanlarına göre aktif kullanacaklarını ifade etti.Yüksel başkan yardımcılıkları noktasında acele etmeyecek. CHP İzmir’in patronu Yüksel modeli anlattı

  • Ege Postası
  • 29.12.2015 - 17:12
EGE POSTASI - 20 Aralık’ta gerçekleşen CHP İzmir İl Kongresi’nde başkan seçilen Alaattin Yüksel’in il sekreterliği ve başkan yardımcılıkları noktasında kime görev vereceği merakla bekleniyor. Yüksel,  30 kişilik il yönetiminde görev dağılımını Çarşamba günkü il yönetim kurulu toplantısında yapacak.Yüksel'in il sekreterliği ile il saymanlığı gibi görevleri tebliğ etmesi bekleniyor.

OTO BİYOGRAFİ İSTEDİ
İlk yönetim kurulu toplantısında yöneticilerin tamamından otobiyografilerini isteyen Yüksel, 30 yöneticiye de ilgi alanlarına göre görev verecek.

GENEL MERKEZ’İN MODELİ ÖNEMLİ!
Ege Postası’na kafasındaki il yönetimi modelini anlatan Yüksel, “ Yönetimin tamamından biyografilerini istemiştim. Hangi yönetici hangi alanlarda daha çok yararlı olabilir buna bakmak istiyorum. Çoğunu tanıyorum. Tanımadıklarım var. 30 arkadaşımızı da yeteneklerine göre görevlendireceğiz. Ünvan önemli değil. Herkesi ilgi alanlarına göre değerlendireceğiz. Ekip olarak hareket edeceğiz. Genel Merkez’in modeli önemli. Kurultayda orada da değişiklik olacaktır. Çarşamba(yarın) günkü il yönetimi toplantımızda büyük ölçüde görev alanlarını belirleyeceğiz. Daha sonrası için yeni oluşacak modele uyacağız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.