Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çalkaya insan seli ile yürüyor

Çalkaya insan seli ile yürüyor

Çalkaya insan seli ile yürüyorBalçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya’nın küçük gruplarla başladığı sokak yürüyüşleri vatandaşların yoğun katılımıyla adeta miting yürüyüşüne dönüyor.

  • Ege Postası
  • 13.03.2014 - 10:41
İZMİR- Cumhuriyet Halk Partisi’nin Balçova Belediye Başkanı Adayı Mehmet Ali Çalkaya sivil toplum örgütleri ve esnaf ziyaretlerinin ardından sokak yürüyüşlerine başladı. Seçim ofislerinden küçük guruplarla çıkarak mahalleleri gezen Mehmet Ali Çalkaya’nın yürüyüşleri, mahalledeki vatandaşların da eşlik etmesiyle adeta bir miting yürüyüşüne dönüyor. Yürüyüşe katılamayan Balçovalılar da balkonlarından Başkan Çalkaya’ya sevgi gösterilerinde bulunuyor. 

Çetin Emeç Mahallesi’nde yürüyüş yaparak vatandaşları ziyaret eden Çalkaya halkın gösterdiği ilgi ve teveccühün kendisini duygulandırdığını ifade ederek “Biz 10 yıldır kimseye yalan söylemedik. Yaptığımız işleri de yapamadığımız işleri de vatandaşımıza anlattık. Ama en önemlisi her zaman onların yanında olduk. Şimdi sokaklarda yürürken insanların sevgisini görmek beni gururlandırıyor. Demek ki doğru yoldayım” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.