Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ege Türk TV’de ‘Pak’ dönem

Ege Türk TV’de ‘Pak’ dönem

Televizyon haberciliğinde sıkıntılı bir dönem yaşayan İzmir’de, Ege Türk TV yeni bir hamle başlatıyor. İki yıl önce kurulan Ege Türk TV’nin genel koordinatörlüğüne yeniden Refik Pak getirildi. Pak altı ay içinde büyük yayıncılık hamlesi başlatacaklarını açıkladı. Ege’nin sesi, nefesi olacak

  • Ege Postası
  • 21.11.2016 - 11:26

EGEPOSTASI – İzmir’de iki yıl önce kurulan Ege Türk TV’de yeni dönem başlıyor. Bir yıl önce ayrıldığı genel koordinatörlük görevine geri dönen Refik Pak, önümüzdeki süreçte gerçekleştirecekleri planlarını açıklarken, “İzmirliler kanalımız kalmadı diye üzülmesin. Boşluk hissetmeyecekler. İzmirlilerin sesi, nefesi olacağız” dedi.

Ege Türk TV Genel Koordinatörü Refik Pak, 2014 Aralık ayında Ege Türk’ü İzmir’e getirdiklerini ve kuruluşunu bizzat gerçekleştirdiğini belirterek, “Sahibi olduğum şirketin bir yıllık taahhüt ettiği bir başka programı gerçekleştirmek için ayrılmak zorunda kaldığım görevime, o işi tamamlayınca geri döndüm. Şimdi yeniden görevimin başındayım” dedi.  

Yayıncılığa yeniden, hızlı bir biçimde, daha geniş kapsamlı bir giriş yapacaklarını belirten Pak, “Alsancak Gündoğdu Meydanı’ndaki merkez stüdyomuzda hem teknik olarak, hem yeni elemanlarımızla giriş yapıyoruz. Ege’nin tümüne hitap edecek, İzmirlinin, Egelinin kanalı olacak bir televizyon kanalı hedefliyoruz. Bir televizyon kapandı, Ege TV’nin de kapanacak olması nedeniyle İzmirliler üzülmesin, Ege Türk TV ile İzmirliler boşluk hissetmeyecek. İzmirlilerin sesi, nefesi olacağız” dedi.

Refik Pak, şu anda D Smart’ta olduklarını, 2017 başı itibariyle hem Kablo TV hem de Tvbu’da da yer alacaklarını ve tüm platformlarda olacaklarını vurguladı. HD yayın yaptıklarını anlatan Pak, “İstanbul, Manisa, Balıkesir, Bandırma ve Muğla’da temsilciliklerimiz var. Bu temsilciliklerimizde stüdyolarımız da var. Bu ağı Ege’nin diğer tüm illerine yaygınlaştıracağız. Çok faal olacağız. 6 ay içinde hemen her Ege ilinde hem temsilcilik, hem de yayın yapabilecek kapasiteye sahip olacağız. 3 canlı yayın aracımız var. 3 farklı noktadan canlı yayın yapabiliyoruz. Teknolojinin tüm imkanlarını İzmir’e kazandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

REFİK PAK KİMDİR

Mesleğe 1989 yılında Almanya’daki WDR Televizyonu’nda kamera asistanı olarak başladı. 1994’de Türkiye’ye döndü. Kanal 7’de savaş muhabiri olarak devam etti. 1996’dan sonra da kendi şirketini kurarak Türkiye’deki hemen her televizyonda programlar yaptı. Türkiye’de birçok programın ilk yapımında imzası var.İlk sağlık programı check-up Kanal D, ilk havacılık programı Airport TGRT, ilk anne-bebek programı Minik Yolcu Show,  ilk emlak programı Dünyada Mekan Kanal A’da yayınlandı. TGRT’de de 1997’de bir dizi projesiyle yer aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.