Dolar 32,2179
%0.05
Euro 35,0637
%0.16
Altın 2.529,890
%1.17
Bist-100 10.738,00
%0.89

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan'ın gizli cennetine köylüden Atatürk büstü

Erdoğan'ın gizli cennetine köylüden Atatürk büstü

​Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “gizli tatil cenneti” olarak da bilinen ve inşa edilen kaçak villalar ile son dönemde sıkça gündeme gelen Urla Zeytineli Köyü’nde, yöre halkı tamamen kendi imkanları ile Atatürk büstü yaptırdı. 17-25 Ararlık operasyonları ile adını sıkça duyuran bölgede yaşayan vatandaşlar köy meydanındaki büstü törenle hizmete açtı.

  • Ege Postası
  • 07.11.2014 - 15:58
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Urla’da örnek bir dayanışma örneği sergileyerek tamamen kendi imkanları ile Atatürk büstü yaptıran Zeytineli Köyü halkı, bir de tören düzenleyerek eseri hizmete açtı. Zeytineli Köy Muhtarı Muhittin Aldemir, köy sakinlerinden Emin Aşkın ve köy halkının katkıları ile İzmir’in 400 yıllık tarihe sahip yerleşim biriminde halk uzun süredir eksikliğini duydukları büstü kazandırmanın sevincini yaşadı.
 

 
İMECE USÜLÜYLE ATATÜRK BÜSTÜ YAPTIRDILAR
Geçtiğimiz hafta gerçekleştirdikleri cumhuriyet yürüyüşünün ardından görkemli bir tören gerçekleştiren Urla Zeytineli Köyü halkı kendi imkanları ile köy meydanında yaptırdıkları Atatürk büstünü hizmete açtı. CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, askeri erkan, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, çevre köylerin muhtarlarının da katıldığı törende 10’uncu Yıl Marşı okuyan ve zeybek oynayan köy halkı, imece usulüyle yaptırılan Atatürk büstünü şölen havasında tören düzenleyerek görkemli bir ortganizasyonun altına imza attı.
 


ERDOĞAN’IN GİZLİ TATİL CENNETİ OLARAK BİLİNİYOR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 20-30 yıldır her sene tatil yaptığı, “cennet koy” olarak da bilinen Urla Hacılar’daki evine yakınlığı ile bilinen Zeytineli Köyü, aynı zamanda 17-25 Aralık operasyonlar sırasında sıkça gündeme gelen “kaçak villaların” olduğu bölgede yer alıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.