Dolar 32,3618
%-0.37
Euro 34,7735
%-0.09
Altın 2.400,920
%-0.9
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe transferde beklemede

Göztepe transferde beklemede

PTT 1'inci Lig'de ara transferde şu ana kadar Manisasporlu sağ kanat İsmail Köse'ye imza attıran Göztepe, takviyeleri bekliyor.

  • Ege Postası
  • 02.01.2016 - 16:08
Listesinde Metzli Sezer, Galatasaraylı Oğuzhan, Antalyasporlu Diarra, Fenerbahçeli Hakan, Kasımpaşalı Kerem ve Ferhat gibi futbolcular bulunan sarı kırmızılılarda Sportif CEO Barış Güçlü, 5 Ocak'tan sonra istedikleri isimlerle anlaşma noktasına gelebileceklerini söyledi. Listelerindeki futbolcuların takımlarıyla sözleşmelerini fesh edeceğini anlatan Güçlü, "Önümüzdeki hafta içinde çok hareketli günler geçireceğiz. Göztepe'ye fayda sağlayacak en iyi oyunculara imza attıracağız. Biraz sabredelim, imza şov olacak" dedi.

Teknik direktör Metin Diyadin'de taraftara umut veren mesajlar gönderdi. Transferde hata yapma lükslerinin olmadığını anlatan Metin Diyadin, şöyle dedi:

"Hem takıma direkt katkı sağlayacak hem de kulübün bütçesini sarsmayacak önemli futbolcuları transfer edeceğiz. Hemen nemen her bölgeye takviye düşünüyorum. Sezonun ilk yarısında kadronun darlığından dolayı sıkıntı yaşadım, istediğim rotasyonu yapamadım. Biri sakat ya da cezalı oluncu belim büküldü. İkinci devrede bu sorunları tamamen ortadan kaldıracağız."

Antalya'da kampa giren sarı kırmızılılar ikinci devrenen başlayacağı 17 Ocak'a kadar çalışacak. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.