Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güzelbahçe'den Kemalpaşa'ya 'Hayır' çıkarması

Güzelbahçe'den Kemalpaşa'ya 'Hayır' çıkarması

CHP Güzelbahçe İlçe örgütü, il yöneticileri, belediye başkanı, ilçe başkanı, meclis üyeleri ve 100’ü aşkın partiliyle birlikte Kemalpaşa’ya gitti, 16 Nisan’da yapılacak referandum için ‘hayır’ propagandası yaptı. Güzelbahçe’den Kemalpaşa’ya

  • Ege Postası
  • 02.04.2017 - 09:45

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP il yöneticileri, meclis üyeleri ve çoğu kadın 100’ü aşkın partili ve gönüllü Kemalpaşa’ya giderek, burada CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ulviye Üreten’in öncülüğünde Bağyurdu, Ören, Armutlu ve Yiğitler’de kapı kapı gezerek ‘hayır’ propagandası yaptı.  Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam, esnafı tek tek gezdi, Nutuk hediye etti, ‘hayır’ broşürleri ve bildirileri  dağıttı.

Kadınlar da mahalle aralarında evleri gezerek ‘hayır’ broşürleri dağıtırken, ilçe örgütünün anons araçları da “İzmir Marşı” ve “Hayır” şarkısı çalarak vatandaşları coşturdu.

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam, “İl örgütümüzün verdiği görev doğrultusunda Kemalpaşa ilçemize gelerek örgütümüze destek olduk ve hayır propagandası yaptık. Vatandaşlardan çok olumlu izlenimler aldık. Çalışmalarımıza katılan başta belediye başkanımız olmak üzere, il yöneticilerimize, meclis üyelerimize ve gönüllülerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.