Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'daki revizyon krizinde CHP grubundan savunma

Karabağlar'daki revizyon krizinde CHP grubundan savunma

Karabağlar Belediyesi bünyesindeki görev değişiklikleriyle ilgili CHP Meclis Grubu Başkanlığı’ndan açıklama geldi. Açıklamada değişikliklerin, hizmetin yetkin ve verimli sağlanabilmesi amacıyla yapılan başkanlık tasarrufları olduğu vurgulandı ve “Bu anlamda tamamen bir nöbet değişikliğidir” denildi. Karabağlar'daki revizyon krizinde CHP grubundan savunma

  • Ege Postası
  • 21.06.2017 - 16:10

İZMİR – Karabağlar Belediyesi’ndeki görevlendirmelerin yarattığı tartışma devam ediyor. Karabağlar Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Bünyamin Demir’in açıklamalarının ardından, CHP Meclis Grup Başkanlığı da açıklama yaptı, hem görevlendirmeleri savundu, hem de AK Parti’nin açıklamalarına tepki gösterdi.

CHP grubunun açıklaması şöyle:

AKP grup başkan vekilinin 20 Haziran 2017 tarihinde verdiği demecin grubunu ve partisini bağladığı düşüncesinden hareketle; adaletsiz yönetimi tüm halkımız tarafından defalarca ama defalarca tescillenen, ülkeyi ve toplumu tam ortadan ikiye bölen, bugün söylediğini yarın yalanlamakta hiçbir ahlaki sakınca görmeyen, kendisi gibi düşünmediği için  aydınları, milletvekillerini, ve gazetecileri bir kalemde harcayıp yokluğa mahkum edebilen, ülke insanımızın binbir güçlükle var ettiği maddi ve manevi değerleri sorumsuzca tüketen, demokratik hukuk devletini bir şekilde despot ve baskıcı bir devlete dönüştüren bir partinin Karabağlar özelinde de kendisi dışında ve kendisine rağmen gerçekleştirilen istisnasız tüm iyi uygulamaları karalamaktan başka bir şey yapmasını beklemek en büyük hata olur düşüncesindeyiz.

Her zaman belediye yönetimini ya da CHP’li meclis üyelerini karalama çabası içinde olan AKP meclis grup başkanı, gerek belediye başkanımıza ve gerekse de meclis üyelerimize yönelik asılsız ithamlarda bulunma yolunu seçmiştir. Benzer tutumlarına daha önce de tanık olduğumuz AKP grup başkan vekili, siyaset yapma kaygısı ile Karabağlar halkını her vesileyle yanıltmaya çalışmakta, belediyemizin çalışmalarını sabote etmeyi bir düstur olarak benimsemektedir.

Karabağlar ilçesi halkına ve yerel yönetimine görüşleri ve duyarlılıkları ile destek olması asıl görevleriyken, hiç ara vermeksizin sıradan bir konuyu bile kendileri için siyasi bir ranta dönüştürme azim ve istemi içindeki AKP anlayışını şiddetle kınadığımızı ve bundan sonra da “yeni bir yaşamın tasarlandığı” kentimize dönük çalışmalarımıza aynı arzuyla devam edeceğimizi tüm Karabağlar halkının bilgisine sunarız."

AK Parti'den Selvitopu'na: 'Beceriksizliğini örtbas ediyor'

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.