Dolar 32,3434
%-0.05
Euro 34,8073
%0.05
Altın 2.390,520
%-0.26
Bist-100 10.224,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu İzmir'e geldi: 10 saatlik yoğun program

Kılıçdaroğlu İzmir'e geldi: 10 saatlik yoğun program

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıuçdaroğlu referandum çalışmaları kapsamında bugün İzmir'e geldi. Yorgancılar ve Demirtaş'la aynı masada

  • Ege Postası
  • 04.03.2017 - 09:05

EGE POSTASI - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu referandum çalışmaları kapsamında bugün İzmir'e geldi.  Kılıçdaroğlu'nu Adnan Menderes Havaalanı'nda CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İl Başkanı Asuman Ali Güven, İzmir milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililer karşıladı.

Kılıçdaroğlu, VİP araçla programının ilk durağı olan Tarihi Havagazı Fabrikası'na geçti. CHP lideri Kılıçdaroğlu, İzmir’de bulunan profesyonel spor kulüpleri yöneticileri ve iş dünyası temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde sadece evet cephesinden konuşmacıların yer aldığı 'Anayasa Bilgilendirme Toplantısı'nı düzenleyen STK'lar arasında yer alan İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş ve EBSO Başkanı Ender Yorgancılar ile aynı masada oturdu. CHP İzmir İl Başkanlığı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan, İTO ve EBSO dahil 4 STK'nın düzenlediği toplantıya sadece 'evet' cephesinden katılımcıların olmasına tepki göstemişti. Hafta içi taslak programda İTO ve EBSO ziyareti olmasına rağmen programdan çıkartılmış, kulislerde Genel Merkezin de iki odaya tavır aldığı konuşulmuştu.

Basına kapalı gerçekleşen buluşmada Kılıçdaroğlu'nun bu bir parti meselesi değil, bu siyasi parti seçimi değil, AKP referandumu parti seçimine dönüştürüyor. Hepimizin sorumluluğu var. Parlamentodan yana demokrasiden yana olanların bir tek adamın dayatmasına karşı durması gerekiyor. Bu noktada hepimizin sorumluluğu var mesajlarını verdiği öğrenildi. 

Kılıçdaroğlu'nun muhakkak sandığa gidilmesi yönünde çağrıda bulundu. Konuşmasının sonunda ise ayakta alkışlandığı öğrenildi.

Yaklaşık 1 saat süren buluşmadan herhangi bir açıklama yapmadan ayrılan Kılıçdaroğlu, Kültürpark Fuar Alanına geçerek sivil toplum kuruluşları, meslek odaları temsilcileri ve sendikalarla bir araya gelecek.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün İzmir’de, refarandum çalışmaları kapsamında yoğun bir mesai geçirecek.

İşte programı

17.00-18.00: İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve belediye bürokratlarına geçmiş olsun ziyareti (Yer Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu)

18.00-19.00: Gazeteciler Cemiyeti ziyaret

20.20: Ankara’ya hareket 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.