Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'nun A Takımı'ndan İzmir çıkarması

Kılıçdaroğlu'nun A Takımı'ndan İzmir çıkarması

Referandum startını veren CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun A Takımı’nda yer alan beş isim, İzmir’de hayır propagandası yapacak. CHP'li 5 isimden referandum çalışması

  • Ege Postası
  • 24.02.2017 - 11:08

EGEPOSTASI- CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, Genel Başkan Yardımcıları Selin Sayek Böke,  Erdal Aksünger, Zeynep Altıok ve CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, İzmir’de bugün alan çalışması yapacak.

CHP İzmir'de bilişim toplantısı Altıok: 'Hayır' oyu da 'Evet' oyu kadar meşrudur

Anayasa değişikliği teklifine 'Hayır' diyen CHP’de alan çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 16 Nisan’daki referandum öncesi partinin yönetici kadrosu, alanda propaganda yapıyor. Bu doğrultuda İzmir, bugün üst düzey yöneticilere ev sahipliği yapacak. Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, diğer Genel Başkan Yardımcıları Erdal Aksünger, Zeynep Altıok ve CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, gün içinde kentte ayrı ayrı programlarda STK’lar, vatandaşlar, gençler ve partililerle bir araya gelecek. Özel dışındaki diğer dört isim, kentteki çalışmalarını hafta sonu da sürdürecek. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.