Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gezer'den Çam'a çarpıcı mesaj

Gezer'den Çam'a çarpıcı mesaj

Cumhuriyet Halk Partisi'nde kongre heyecanı tüm hızıyla sürüyor. İzmir'den ilk ilçe kongresi haberi Güzelbahçe'den geldi. 10 Eylül pazar günü delege seçimlerinin yapılacağını açıklayan ilçe başkanı Kazım Çam'dan sonra, ilçe başkanı adaylığını açıklayan Vural Gezer'den bir açıklama geldi. CHP Güzelbahçe'de tansiyon yükseliyor

  • Ege Postası
  • 06.09.2017 - 13:12

CHP'de, delege seçimleri için ilk sandığın kurulacağı ilçelerden olan Güzelbahçe'de, ilçe başkanlığı'na adaylığını açıklayan Vural Gezer'den, İlçe Başkanı Kazım Çam'a çağrı geldi. Gezer, Çam'ın artık bayrağı gençlere devretmesi ve örgüte abilik yapması gerektiğini söyledi.

Ülkemizde adaletin yara aldığı, hukukun en gerekli olduğu yaşadığımız bu sürecin, Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidarına en fazla ihtiyaç duyulan süreç olduğu belirten Gezer, sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Ayrışmalara ve kutuplaşmalara son vermek gerekiyor. Ben sen o değil, biz olmaya geliyoruz.  Güzelbahçe'de gençler halkın partisini yönetmeye, CHP'yi iktidara taşımaya yürüyor. Ülkemizin en çok CHP'ye ihtiyaç duyduğu  bu günlerde,  CHP en çok gençliğin enerjisine ihtiyaç duyuyor. Herşeyi omuzlayıp çıktığımız bu yolda; başarıyı ve  iktidarı heybemizde getireceğimize söz veriyoruz. Bu güne kadar hep soruldu biz gençlere; nerdesini? Neden görev almaktan korkuyorsunu? diye... Şimdi biz haykırıyoruz. Bizler burdayız. Peki Siz hazir misini? Kaybedecek bir şeyimiz yok. Ama kazanacak çok şeyimiz var!" dedi. 

"Güzelbahçe'de örgütün çok duyarlı olduğunu ve bu güne kadar ilçe ve ülke gündemine dair güzel eylemlere imza atıldığını" ifade eden Gezer, 2 dönem ilçe başkanlığı yapan Kazım Çam'ın artık örgüte abilik yapması gerektiğini ve bayrağı gençlere devretmesi gerektiğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Referandum çalışmalarında gördük ki bu partinin gücü görünenden çok daha fazla. Partiye üye olup parti binasına hiç gelmeyen, hatta, partiye üye olmayıp partiye oy veren herkesi bu çalışmalarda gördük. CHP Güzelbahçe'de yüzde 82'lik oy oranıyla tarihi bir rekor kırmıştır. Keza adalet yürüyüşü de aynı coşku ve katılımla gerçekleşmiştir. İşte ben yol arkadaşlarım, bu coşku ve heyacanı sürdürmek; Atatürkçü, devrimci demokrat herkesi parti içinde kucaklamak, onlara söz ve temsil hakkı sağlamak, örgütlü mücadelenin önünü açmak, Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidara taşımak ve Kılıçdaroğlu'nu Başbakan yapmak için yola çıktık. Kurtuluşa kadar mücadele edeceğiz. Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının kurduğu bu Cumhuriyete ve devrimlere sahip çıkacağız. Şeyh Bedrettinlerden, Börklüce'den, Mahir'lerden, Deniz'lerden, Ali İsmail Korkmaz'lardan devraldığımız bu mücadele bayrağını hep yukarılarda tutacağız. Birleşe birleşe kazanacağız!"

Vural Gezer Kimdir'

1984 İzmir Güzelbahçe doğumlu olan Gezer, ilk orta ve lise eğitimini Güzelbahçe'de tamamlamıştır. Annesini erken kaybetmesinden dolayı iş hayatına erken atılmak zorunda kalan Gezer bir çok sektörde işçi ve yönetici olarak çalışmıştır. 15 yıldır CHP Güzelbahçe örgütünde çeşitli kademelerde görev alan Gezer, gençlik kolları başkanlığı yürütmüş olup halen örgütten sorumlu ilçe yöneticiliği yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babası olan Gezer Cumhuriyet Halk Partisi adına bir çok kitle eylemlerinin organizasyonunda çalışmış, Cumhurİyet Mitingleri, Gezi protestoları ve en son Adalet yürüyüşü eylemlerinde başarılı çalışmalara imza atmıştır.

İzmir'de ilk delege seçimi Güzelbahçe'de

CHP Güzelbahçe'de 'Sandık' detayları

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.