Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirliler  Kocaoğlu'na sahip çıktı!

İzmirliler Kocaoğlu'na sahip çıktı!

İZBAN’ın Selçuk hattındaki açılış töreninde kendisine yönelik yuhalamaların ardından kürsüyü terk eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 9 Eylül İzmir’in Kurtuluş’u etkinliklerinin ardından beraberinde CHP İzmir eski Milletvekili ve Parti Meclisi (PM) eski üyesi Alaattin Yüksel eşlik etti. Başkan Kocaoğlu Kordon’da yürüyüş yaparken, İzmirlilerin yoğun sevgisine maruz kaldı. Başkana destek verdiklerini ifade eden İzmirliler başkanla resim çektiler İzmirliler Kocaoğlu'na sahip çıktı!

  • Ege Postası
  • 09.09.2017 - 20:52

HALİDE DEMİR-EGEPOSTASI- Etkinliklerin ardından İZFAŞ’tan Kordon’a doğru yürüyüşe çıkan Aziz Kocaoğlu’nu gören genç, yaşlı, çocuk her yaştan İzmirli kendisiyle konuşup fotoğraf çektirdi. Başkan’ın karşılaştığı sevgi seli karşısında oldukça duygulandığı görüldü. Kendisiyle konuşup halini hatrını soran, dertleşen, moral ve destek veren her İzmirliyle tek tek ilgilenen Başkan Aziz Kocaoğlu, İzmirlilerden gelen fotoğraf çektirme taleplerini de geri çevirmedi.

ALAATTİN YÜKSEL: BAŞKAN MORAL DEPOLADI

Öte yandan İZFAŞ Kordon arasını 45 dakikada, Kordon’a ulaşmak için de yaklaşık bir saat geçtiğini belirten Alaattin Yüksel, İzmirlilerin yoğun sevgisi karşısında çok duygulanan Başkan Aziz Kocaoğlu’nun moral depoladığını aktardı.

DENİZ KENARINA BİR BUÇUK SAATTE ULAŞTIK

Yüksel, “Etkinliklerin akabinde biraz yürüyelim dedik. İZFAŞ’tan Kordon’a doğru yürümeğe başladık.  Beş altı dakikalık yolu aşağı yukarı 45 dakikada zor geçtik. Aynı şekilde Kordon’a çimlere gitmek istedik. Deniz kenarına ulaşabilmek için bir buçuk saat geçti. Sonunda bir banka oturduk. İzmirlilerin başkan sevgisi devam ediyor. Çok mutlu olduk. Tüm İzmirlilere destek ve sevgileri nedeniyle teşekkürü borç biliriz” dedi.

İNSANIN BOĞAZI DÜĞÜMLENİYOR

Alaattin Yüksel, “Yaşadığımız bu sevgi seli karşısında insanın boğazı düğümleniyor. Her yaş ve kesimden İzmirliden destek mesajları geldi. ‘İzmir sizinle’, ‘Arkanızdayız, iyi yaptınız, iyi cevap verdiniz’, ‘sizi çok seviyoruz’ dediler. Başkanın moralini soranlar da oldukça fazlaydı. ‘Nasıl moraliniz'’ diye gelip moral vermeye çalıştılar. Başkan çok mutlu oldu. Çok keyiflendi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.