Dolar 34,2081
%0.08
Euro 37,9076
%-0.49
Altın 2.927,770
%1.1
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Basın-Yayın Enformasyon yerel medyaya destek olmuyor'

'Basın-Yayın Enformasyon yerel medyaya destek olmuyor'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Doç. Dr. Mehmet Günal, Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün kuruluş gayesine uygun hizmet vermediğini iddia etti. Basın-Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün Atatürk'ün...

  • Ege Postası
  • 09.07.2013 - 12:54
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Doç. Dr. Mehmet Günal, Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün kuruluş gayesine uygun hizmet vermediğini iddia etti.

Basın-Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün Atatürk'ün belirlediği ilkeler doğrultusunda hizmet vermediğini öne süren Günal, yaptığı yazılı açıklamada, yerel basına verilen desteğin yetersiz olduğunu ve basın ilan kurumunun yerel medyaya yeterli ilan vermediğini savundu. Günel "Demokrasinin gelişmesi için yerel medyanın güçlenmesinin şart. Halkın sesi, soluğu gören gözü duyan kulağı olan yerel medya desteklenmesi gerekir." dedi.

Basın-Yayın Erformasyon Genel Müdürlüğü'nün TBMM'den sonra kurulduğuna dikkat çeken Günal, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurumun temellerini yüce Meclis'i kurduktan sonra attığını kaydetti.

Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün özellikle yerel medyayla ilgili de bir veri tabanı oluşturması ve kurumun web sitesinde de bazı platformlar kurması gerektiğini öneren Günal, ama bu onların ne yaptığını izlemek üzere değil, gerçekten koordinasyonu sağlayıp destek olmak için gerekli olduğunu kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.