Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Dünya barışı ve huzuru için her zaman Allah’a dua ediyoruz'

"Dünya barışı ve huzuru için her zaman Allah’a dua ediyoruz"

Tarsus Girişimci İş Adamları Derneği (TAGİD) Başkanı Faruk Kıraç, dünya barışı ve huzuru için her zaman Allah’a dua ettiklerini söyledi. Mersin’in Tarsus ilçesinde faaliyetleri sürdüren TAGİD, üyelerini iftarda buluşturdu.Okunan...

  • Ege Postası
  • 18.07.2013 - 12:06
Tarsus Girişimci İş Adamları Derneği (TAGİD) Başkanı Faruk Kıraç, dünya barışı ve huzuru için her zaman Allah’a dua ettiklerini söyledi.

Mersin’in Tarsus ilçesinde faaliyetleri sürdüren TAGİD, üyelerini iftarda buluşturdu.
Okunan duaların ardından açılış konuşmasını yapan TAGİD Başkanı Faruk Kıraç, mübarek Ramazan ayına girmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Ramazan ayının tüm İslam alemine, barış, huzur ve mutluluklar getirmesini istedi.

Suriye ve Mısır’daki gelişmeleri kaygıyla izlediklerini anlatan Kıraç, "İnşallah Mübarek Ramazan ayında bu çatışmalar durulur. Suriye ve Mısır’a barış ve kardeşlik hakim olur. Dünya barışı ve huzuru için her zaman Allah’a dua ediyoruz." dedi.

Kıraç’ın yaptığı konuşmanın ardan Tarsus İlçe Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, Bitlis’e tayini çıkan Tarsus İlçe Müftüsü Abdulkerim Akbaba’ya plaket verdi. Tarsus Müftüsü Abdulkerim Akbaba’nın Tarsus’un barışına ve huzuruna önemli katkıları olduğunu belirten Kaymakam Güldibi, "Müftümüz Tarsus için bir kayıp, Bitlis İli için büyük bir kazanç olmuştur. Müftümüz Tarsus’a hizmet ederek, en büyük ibadetlerden birini gerçekleştirmiştir. Yaptığı başarılı hizmetlerin hakkını alarak, ilçe müftülüğünden il müftülüğüne terfi etmiştir. Bitlis İlinde de önemli çalışmalara imza atacağından hiç kuşkumuz yok. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum." diye konuştu.

Müftü Akbaba ise 5 yıl boyunca görev yaptığı Tarsus’ta her kesimden insanla tanıştıklarını belirterek, "Tayinimiz çıktı, Bitlis’e gidiyoruz. Acısıyla, tatlısıyla Tarsus’ta çok özel ve güzel günlerimiz oldu. Özellikle Tarsus’un hayırsever, yardımsever insanlarını hiç unutmayacağım. Tarsus’un bende her zaman yeri özel olacaktır." dedi.

İftar yemeğine, Tarsus İlçe Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, Tarsus Müftüsü Abdulkerim Akbaba, Tarsus Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, Tarsus Ticaret Odası Başkanı Ruhi Koçak, Tarsus Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer, Tarsus Şoförler Odası Başkanı Duran Şen, AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Hakkı Meniz ve işadamları katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.