Dolar 34,2721
%0.08
Euro 37,6037
%-0.09
Altın 2.883,610
%-0.11
Bist-100 9.045,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Hollandalı Türkler bulundukları şehirlere önemli katkılara yapıyorlar'

"Hollandalı Türkler bulundukları şehirlere önemli katkılara yapıyorlar"

Heerhugowaard Belediye Başkanı Yardımcısı Simon Binnendijk, Hollandalı Türklerin bulundukları şehirlere önemli katkılara yaptıklarını söyledi.Prizma Vakfı'nın 'Senin şehrin, senin ülken 50 yıl sonra ki görüş açın' resim yarışması...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 12:02
Heerhugowaard Belediye Başkanı Yardımcısı Simon Binnendijk, Hollandalı Türklerin bulundukları şehirlere önemli katkılara yaptıklarını söyledi.

Prizma Vakfı'nın 'Senin şehrin, senin ülken 50 yıl sonra ki görüş açın' resim yarışması ödül töreninde konuşan Simin Binnendijk, "Şehrimizde sanat ve kültür alanında gençlerin yetişmesine büyük önem veriyoruz. Bu tür etkinlikler sayesinde şehrin usta sanatçılarının yetişmesinin yolu açılmış oluyor." dedi.

Prizma Vakfı Başkanı Mehmet Düzenli, eğitim faaliyetlerinin yanı sıra kültürel faaliyetlerde önem verdiklerini söyledi. Düzenli, amaçlarının çocukların Türk kültürünü unutmadan büyümelerini sağlamak ve içinde yaşadıkları topluma birer yararlı fert olmalarını sağlamak olduğunu dile getirdi.

Alkmaar ve çevresinde, eğitim,kültür ve sanat faaliyetleri ile adından sıkça söz ettiren Prizma Vakfı'nın düzenlediği resim yarışmasına 80 den fazla öğrenci eserleriyle katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.