Dolar 34,1020
%0.01
Euro 38,1017
%0.02
Altın 2.881,870
%0.24
Bist-100 9.900,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Karınca'lar İzmir'de algıyı değiştirdi!

'Karınca'lar İzmir'de algıyı değiştirdi!

AK Parti İzmir İl Teşkilatı ‘karınca modeli’ uygulamasıyla fark yarattı. Şuana kadar gerçekleştirilen çalışmaların rakamsal bilgilendirmesini yapan Akay, toplam 260 köy ve mahalleye gittiklerini, 44 dernek 21 de STK ziyareti yaptıklarını açıkladı. Akay karınca modeli çalışmasının İzmir’de AK Partiye olan bakış açısının değişmesinde büyük rol oynadığını ifade etti, “Vatandaşlar eskiden sadece seçim zamanında vekilleri yanında görürdü ancak Ak Parti, İzmir siyasetinde alışılagelmiş sistemi değiştirdi. Vekiller sahada ve vatandaşla birlikte” dedi.

  • Ege Postası
  • 16.05.2013 - 11:50
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Yaklaşan yerel seçimler öncesi İzmir’de partiler saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürürken,AK Parti İzmir İl Teşkilatı ‘karınca modeli’ uygulamasıyla fark yarattı. Partinin bir çok il teşkilatının da yakın takibinde olan ‘karınca modeli’ uygulamasını şuana kadar Bergama, Karabağlar, Kemalpaşa, Buca, Tire, Kınık, Dikili, Menemen ve Foça’da gerçekleştiren AK Parti İzmir’de İl Başkanı Ömer Cihat Akay İzmir’de partiye olan algıyı değiştirdiklerini siyaset ekseninde de seçmenin sadece seçim zamanında gördüğü milletvekillerini 15 günde 1 vatandaşla buluşturduklarını söyledi.
Belediye yasası ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’ne bağlanması kararı alınan ilçelere yönelen CHP ve AK Parti, benzer bir sistemle programlarını gerçekleştirirken, AK Parti karınca modeliyle adeta parmak ısırttı. İl Başkanı Akay öncülüğünde il yöneticileri, kadın ve gençlik kollarına eşlik eden milletvekilleriyle birlikte şuana kadar 9 ilçeye çıkarma yapan Ak Parti İzmir’de İl Başkanı Akay, “ karıncaların hızına yetişmek mümkün değil” dedi.

TOPLAM 260 KÖY VE MAHALLE

Şuana kadar gerçekleştirilen çalışmaların rakamsal bilgilendirmesini tapan Akay, toplam 260 köy ve mahalleye gittiklerini, 44 dernek 21 de STK ziyareti yaptıklarını açıkladı.

İZMİR’DE ALGI DA SİSTEM DE DEĞİŞTİ
Bugüne kadar ilçelerindeki mahalle ve köyleri didik didik gezdiklerini ifade eden Akay, vatandaşların dertlerini dinleyerek çözüm bulmaya çalıştıklarını belirtti. Akay karınca modeli çalışmasıyla birlikte İzmir’de AK Partiye olan bakış açısının değişmesinde büyük rol oynadığını ifade ederek, “ Algıyı değiştirdiğimize inanıyorum. Yapılan çalışmalarda gördük ki İzmirli artık siyaset odaklı değil hizmet odaklı bakıyor. İnsanların sıkıntıların dinleyip anında çözüm üretiyoruz.Bu da vatandaşlardan takdir topluyor.İzmirli 15 günde bir vekillerini görüyor.Vatandaşlar eskiden sadece seçim zamanında vekilleri yanında görürdü ancak Ak Parti, İzmir siyasetinde alışılagelmiş sistemi değiştirdi. Vekiller sahada ve vatandaşla birlikte” dedi.

SIRADAKİ DURAK BORNOVA

AK Parti İzmir Teşkilatı önümüzdeki hafta Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın katılımıyla Bornova’da karınca modelini uygulayacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.