Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'O' şirketten açıklama geldi:Mevcut personelle çalışmak istiyoruz

'O' şirketten açıklama geldi:Mevcut personelle çalışmak istiyoruz

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü’nün yaptığı 3 bin 317 şoförü kapsayan ihalede yaşanan kaosun yankıları kentte sürerken ESHOT hizmet alım ihalesinde en iyi teklifi veren Etkin-İdeal Ortak Girişim yazılı bir basın açıklaması yaptı.Şirket, "İzmir’i ve İzmirliyi yakından tanıyan mevcut şoförlerle çalışmak bizim en büyük avantajımız olacaktır" açıklamasını yaptı sendikaya da yeşil ışık yaktı.

  • Ege Postası
  • 14.11.2012 - 11:26
İZMİR -İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü’nün yaptığı 3 bin 317 şoförü kapsayan ihalede yaşanan kaosun yankıları kentte sürerken ESHOT hizmet alım ihalesinde en iyi teklifi veren Etkin-İdeal Ortak Girişim yazılı bir basın açıklaması yaptı.
31.10.2012 tarihinde İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü’nün düzenlediği hizmet alım ihalesini yasal olarak kazanmaya en yakın şirket olan Etkin-İdeal Ortak Girişim Grubu İzmir kamuoyunda konuşulan spekülasyonlara açıklık getirmek amacıyla bir basın açıklaması yaptı. Açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“MEVCUT PERSONELLE ÇALIŞMAK İSTİYORUZ”
“ Mevcut ihale şartnamesinde İdare tarafından çalışma koşulları ve ücreti belirlenmiştir. Yüklenicinin bu koşulların dışına çıkması, artırması veya eksiltmesi mümkün değildir.Hizmet alım ihalelerinde mevcut personelin tecrübesi çok önemlidir. İzmir’i ve İzmirliyi yakından tanıyan mevcut şoförlerle çalışmak bizim en büyük avantajımız olacaktır. Biz onların mağdur olmaması için gerekli her türlü çabayı göstereceğiz.

“SENDİKA İLE PROBLEMİMİZ OLMAZ”
Açık, şeffaf ve rekabet koşulları gözetilerek yapılan ihalede en uygun teklifi vermiş durumdayız. Birlikte çalışmak isteyen herkesle çalışmaya devam edeceğiz. Çalışanların bağlı bulunduğu sendika ile de problem yaşamayacağımızı düşünüyoruz. Bizim için personelin sendikalı olmasının bir sakıncası yok. Mevcut sendika ile uyum ve işbirliği içerisinde çalışmaya devam etmeyi planlıyoruz.
Ortak girişim grubunca bundan sonra kamuoyu düzenli olarak bilgilendirilecektir. Bilgi kirliliğine itibar edilmemesini, tarafımızdan yapılacak açıklamaların dikkate alınmasını saygı ile kamuoyuna duyururuz”

ETKİN – İDEAL ORTAK GİRİŞİMİ

Etkin – İdeal Ortak Girişimi olarak hizmet sektöründe yaklaşık 10 yıldır faaliyet gösteriyoruz. Bünyemizde bulunan yaklaşık 6 bin personelin özlük haklarını aksatmadan hizmet vermeye devam ediyoruz. Bugüne kadar benzer büyüklükte pek çok işi başarıyla sonuçlandırdık.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.