Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka’da gönüllü kadınlardan  “geçmiş olsun” ziyareti

Karşıyaka’da gönüllü kadınlardan “geçmiş olsun” ziyareti

Karşıyaka Belediyesi Kadın Danışma Merkezi gönüllüleri hemşerilerini kötü günlerinde de yalnız bırakmıyor.

  • Ege Postası
  • 13.11.2012 - 13:34
İZMİR - Karşıyaka Belediyesi Kadın Danışma Merkezi gönüllüleri hemşerilerini kötü günlerinde de yalnız bırakmıyor. Yalı Kadın Danışma Merkezi’nin 2 yıldır aralıksız devam ettirdiği çalışma ile yatağa bağlı yaşamlarını sürdürmek zorunda kalan yaşlılar ziyaret ederek, ihtiyaçları belirleniyor ve gideriliyor.
Yalı Kadın Danışma Merkezi Sorumlusu Ayşe Mutluevlat, 2 yıldır haftada en az bir hasta evini ziyaret ettiklerini belirtti. Mutluevlat, “Hepimiz gönüllüyüz. Yaptıklarımızdan dolayı çok mutlu ve huzurluyuz. İnsanlar kapalı kapılar ardında neler çekiyor. Biz onlara bir nebze de olsa nefes alma fırsatı sağlayabiliyorsak ne mutlu bize” diye konuştu.
Yalı Kadın Danışma Merkezi gönüllülerinin kapısını çaldığı son isim ise, 6 aydır yatağa muhtaç olan Alzheimer hastası 76 yaşındaki Vedia Çetinkol ve kızı Sevil Erol’u evlerinde ziyaret etti. Danışma Merkezi Sorumlusu Mutluevlat’ın yanında getirdiği 5 aylık torunu Yağız Efe Koçakoğlu ziyaretin maskotu oldu. Alzheimer hastası Vedia Hanım ile minik Yağız arasında ki diyalog, biraz olsun yüzleri güldürdü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.