Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
''Otogarın sorunlarını çözeceğiz''

''Otogarın sorunlarını çözeceğiz''

Ege Bölgesi Otobüs İşletmecileri Derneği Başkanı Abdullah Öcal, İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkan vekili, Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Nazmi Kalyoncu'yu özel idare binasında ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 23.12.2013 - 12:34
Toplantıda konuşan Ege Bölgesi Otobüs İşletmecileri Derneği Başkanı Abdullah Öcal, İzmir Otogarı’n da yaklaşık 3 bin kişinin çalıştığını ve günde 50 bin kişinin giriş çıkış yaptığını vurgulayarak, Otogarda metro istasyonunun sağlanması konusunda Kalyoncu'dan destek istedi.

Ege Bölgesi Otobüs İşletmecileri Derneği Başkanı Abdullah Öcal,Kalyoncu'nun Karabağlar Başkan Aday Adaylığının hayırlı olmasını dileyerek, ''Nazmi Kalyoncu'nun Karabağlar'ı yönetebilecek bilgi ve birikimine sahip, insanlara eşit mesafede duran özelliği ile herkesin gönlünü kazanan bir özelliğinin olduğunu belirterek, Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz. Kendisinin her zaman yanındayız '' şeklinde konuştu.

Yapılan ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirten Kalyoncu,'' Bir şehrin ulaşım master planını ortaya koyan, Büyükşehir Belediyesi'dir. Trafik yoğunluğunu önemli ölçüde azaltacak metronun garaja ulaşmaması büyük bir eksikliktir. İzmir Otogarı' nda yaşanan sıkıntıların giderilmesi konusunda takipçi olacağım. İzmirli gerçek hizmeti AK Parti Belediyeciliği'nden alacak ''şeklinde konuştu.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.