Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Selçuklu Kongre Merkezi, Anadolu’nun en büyük kongre merkezi olacak'

"Selçuklu Kongre Merkezi, Anadolu’nun en büyük kongre merkezi olacak"

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımı devam eden Selçuklu Kongre Merkezi’nin Anadolu’nun en büyük kongre merkezi olacağını söyledi. 63 milyon liraya mal olacak kongre merkezi, 2 bin 200 kişilik kongre ve konser salonuna sahip...

  • Ege Postası
  • 03.07.2013 - 12:21
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımı devam eden Selçuklu Kongre Merkezi’nin Anadolu’nun en büyük kongre merkezi olacağını söyledi. 63 milyon liraya mal olacak kongre merkezi, 2 bin 200 kişilik kongre ve konser salonuna sahip olacak.

Başkan Altay, belediye meclis üyeleriyle birlikte yapımı devam Selçuklu Kongre Merkezi’nde incelemelerde bulundu ve çalışmalar hakkında meclis üyelerine bilgi verdi. Selçuklu Kongre Merkezi’nin Anadolu’nun en büyük kongre merkezi olacağını söyleyen Altay, "Konya ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan Selçuklu Kongre Merkezi, çok amaçlı etkinlik alanlarıyla tüm hemşerilerimiz için olduğu gibi şehri ziyaret eden yerli ve yabancı turistler için de doğal ev sahibi olacaktır. Havaalanı ile kent merkezi arasında anayol üzerinde yer alan kongre merkezi, konut bölgesine yakınlığının sağladığı yaya erişimi kolaylığı ile de gündelik yaşamın bir parçası olacaktır." dedi.

Belediyenin 63 milyon lira ile en büyük yatırımı olan Selçuklu Kongre Merkezi’nde, 2 bin 200 kişilik kongre ve konser salonu, 800 kişilik tiyatro ve gösteri salonu, 1000 kişilik toplantı ve balo salonu, 3 adet seminer salonu, 4 adet toplantı salonu, 1 adet VIP toplantı odası, 1 adet VIP suit, 1 adet oda tiyatrosu, 1 adet sinema salonu, 1 adet restoran ve 1 adet basın enformasyon odası yer alacak. Restoran-cafeleri, tematik dükkanları, cep sineması, atölyeleri ve toplantı mekanları ile kentin yoğun olarak kullanılan buluşma ve cazibe noktası olacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.