Dolar 34,1938
%0.04
Euro 38,1239
%0.08
Altın 2.897,770
%0.06
Bist-100 9.666,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'ShiftDelete.Net' SA Teknokent'te Ar-Ge ofisi açıyor

'ShiftDelete.Net' SA Teknokent'te Ar-Ge ofisi açıyor

Teknoloji portalı 'ShiftDelete.Net', Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Teknokenti’nde Ar-Ge ofisi açacak. Öğrenci ve akademisyenlerden oluşacak ekip, günlük hayatı kolaylaştıracak yeni ürün ve servisleri geliştirecek.2005 yılında kurulan ve...

  • Ege Postası
  • 23.09.2013 - 10:27
Teknoloji portalı 'ShiftDelete.Net', Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Teknokenti’nde Ar-Ge ofisi açacak. Öğrenci ve akademisyenlerden oluşacak ekip, günlük hayatı kolaylaştıracak yeni ürün ve servisleri geliştirecek.

2005 yılında kurulan ve şu anda ayda 8 milyondan fazla kişinin ziyaret ettiği teknoloji portalı ShiftDelete.Net'in açacağı ofiste, öğrenci ve akademisyenlerden oluşturulacak en az 6 kişilik ekip, başta mobil uygulama geliştirme, web programlama, arayüz kodlama, tasarım ve pazarlama alanlarında çalışacak.

Gelen başvurular arasından seçilecek olan öğrencilerin ihtiyaç duyduğu eğitimler, ShiftDelete.Net tarafından ücretsiz olarak verilecek. Ar-Ge ofisi tarafından hayata geçirilecek projelerin, Türkiye’deki ve dünyadaki internet kullanıcılarının günlük hayatını kolaylaştıran ürünler haline getirilerek, piyasada rekabet etmesi amaçlanıyor. Ekipte yer almak isteyen öğrencilerin, detaylı özgeçmişlerini [email protected] adresine göndermeleri gerekiyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.