Dolar 34,2436
%0.06
Euro 37,6121
%0.36
Altın 2.871,420
%0.06
Bist-100 9.132,00
%0.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Ulusalcı' vekillerden ilginç tavır

'Ulusalcı' vekillerden ilginç tavır

CHP'nin 'ulusalcı' vekillerinden ilginç karar: Partilerinin etkinliğine gitmiyorlar.

  • Ege Postası
  • 15.05.2013 - 09:03
ANKARA/ CHP'nin ''ulusalcı'' olarak nitelendirilen milletvekilleri, 19 Mayıs'ta düzenlenecek etkinliği CHP ile kutlamama kararı aldı. 'Ulusalcılar' partilerinin Tandoğan'da düzenlediği etkinlik yerine Cumhuriyet ve Emek Birlikteliği'nin Sıhhiye'deki kutlamalarına katılacak. 
CHP'de kendilerini ''ulusalcı'' olarak tabir eden dokuz miletvekili, partilerinin düzenlediği 19 Mayıs etkinliğine gitmek yerine, Cumhuriyet ve Emek Birlikteliği ile hareket etme kararı aldı. Aralarında CHP Grup Başkanvekili Emine Ülker Tarhan'ın da yer aldığı vekiller, yurtaşları CHP Ankara İl Başkanlığı'nın Tandoğan'da düzenleyeceği etkinlik yerine, başka bir alandaki kutlamaya; Sıhhiye'ye davet etti. 
Edinilen bilgiye göre, Emine Ülker Tarhan, Dilek Akagün Yılmaz, Şevki Kulkuloğlu, Ali Rıza Öztürk, Ahmet Topbaş, Ali Haydar Öner, Refik Eryılmaz, Gürkut Acar ve İsa Gök, CHP Ankara İl Başkanlığı'nın 19 Mayıs kutlaması törenine katılmayacak. Adı geçen vekiller, CHP'nin Tandoğan'da düzenleyeceği etkinlik yerine aynı saatte Sıhhiye'de olacak. 
CHP Ankara İl Başkanlığı ile CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı'nın düzenlediği etkinlik yerine, Cumhuriyet ve Emek Birlikteliği'nin etkinliğine katılacak olan CHP'li vekillerin bu tavrı garip karşılandı. CHP'li dokuz vekil, partilerinin yerine başka bir oluşumun etkinliğine katılmaları için Aydınlık Gazetesi ile Facebook'tan da çağrı yaptı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.