Dolar 34,2336
%-0.03
Euro 37,5576
%-0.21
Altın 2.871,930
%-0.52
Bist-100 9.004,00
%-0.45

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Yeni Medya ve İstihdam Problemi' Zirve’de tartışılacak

'Yeni Medya ve İstihdam Problemi' Zirve’de tartışılacak

Zirve Üniversitesi İletişim Fakültesi ‘Yeni Medya ve İstihdam Problemi’ konulu panel düzenleyecek. 18 Nisan Perşembe günü düzenlenecek panelle ilgili bilgi veren Zirve Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema Radyo ve Televizyon Bölümü...

  • Ege Postası
  • 15.04.2013 - 18:42
Zirve Üniversitesi İletişim Fakültesi ‘Yeni Medya ve İstihdam Problemi’ konulu panel düzenleyecek.

18 Nisan Perşembe günü düzenlenecek panelle ilgili bilgi veren Zirve Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema Radyo ve Televizyon Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ramazan Cihan, hızla gelişen medya teknolojilerinin, günden güne eski yöntem ve usulleri geçersiz kıldığını hatırlattı. Medya sektöründe eski teknoloji ile çalışmanın adeta imkansız hale geldiğine dikkat çeken Cihan, “Yeni teknolojilerin sunduğu fırsatlardan geri kalmak istemeyen şirket ve kurumlar yeni teknik ve usulleri bilen elemanları tercih etmekte. Bu nedenle iletişim fakültelerine büyük bir iş düşmekte. Biz de, yetiştirilecek gençlerin piyasa şartlarına ne kadar yatkın olduğu ve istihdam problemlerinin ele alınacağı ‘Yeni Medya ve İstihdam Problemi’ konulu panel organize etmeye karar verdik.” dedi.

Üniversitenin konferans salonunda gerçekleştirilecek panelde, ‘Yeni Medya Sektörü için İletişim Fakülteleri nasıl bir yol izlemeli'’, ‘Yeni Medya ve Dünyadaki Çalışma Düzeni’, ‘Yeni Medya ve Türkiye’de Medya Çalışanlarının Durumu’, ‘Sarı Basın Kartı Yönetmeliği ve İletişim Fakültesi Mezunları’, ‘Yeni Medya Düzeninde İletişim Fakültelerini Neler Bekliyor'’, ‘İletişim Fakültesi Mezunları ve Türkiye’de Basın Çalışanları’ konu başlıkları tartışılacak. Moderatörlüğünü Cihan’ın yapacağı panele, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Devran, Zirve Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kutluk Özgüven, SGK Daire Başkanı Savaş Alıç, TRT Yeni Medya Kanal Koordinatörü Mehmet Bilal Çolak ve Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü’nden Simla Özçelikel konuşmacı olarak katılacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.