Dolar 34,2298
%-0.04
Euro 37,5110
%-0.34
Altın 2.877,000
%-0.34
Bist-100 9.132,00
%0.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
OTSO üye ve çalışanlarına iş sağlığı ve güvenliğıi eğitimi verildi

OTSO üye ve çalışanlarına iş sağlığı ve güvenliğıi eğitimi verildi

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası’nda (OTSO) İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri gerçekleşti. OTSO Toplantı salonunda gerçekleşen eğitime çok sayıda üye ve çalışanı katıldı. Eğitimleri başarıyla tamamlayan katılımcılar sertifikalarını...

  • Ege Postası
  • 15.04.2013 - 20:53
Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası’nda (OTSO) İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri gerçekleşti. OTSO Toplantı salonunda gerçekleşen eğitime çok sayıda üye ve çalışanı katıldı. Eğitimleri başarıyla tamamlayan katılımcılar sertifikalarını aldı.

Oda üyelerinin, çalışanlarına ve yöneticilerine yönelik iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri, firmaların çalışma şartlarını da göz önünde tutarak mesai saatleri dışında gerçekleştiriliyor. İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu bütün iş kollarında işçi çalıştıran işverenlere, iş güvenliği ve sağılığı konusunda genel bir sorumluluk yükledi. Yeni İş Kanunu'nda tüm işyerlerindeki çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda her yıl temel eğitimlere tabi tutulması ve bunun belgelendirilmesini işverenlere zorunlu kılıyor.

Mevcut İş Kanunu kapsamında hem yasal zorunluluğu yerine getiren hem de işyeri kültürünü önemseyen ve toplumsal sorumluluk bilincinde olan firmalar eğitimin kazanımlarının oldukça fazla olduğunu, doğru bilinen yanlışların ve dikkat edilmesi gereken hususların bilincine vardıklarını ifade ettiler. Oda gerçekleşen bu eğitimlerin devamlılığını sağlama düşüncesiyle hareket ediyor ve üyelerinden gelen talepler doğrultusunda eğitimlere devam edeceğimizi belirtiyor. Bu amaçla çalışanlarına Temel İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimini aldırmak isteyen üyelerin odayla irtibata geçmeleri isteniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.