Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Yıldırım' mesaj: Rehavete kapılmayın, destan yazacağız

'Yıldırım' mesaj: Rehavete kapılmayın, destan yazacağız

Ulaştırma Habercilik ve Denizcilik Eski Bakanı ve Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Binali Yıldırım, seçim öncesi AK Parti İzmir Teşkilatı'na "rehavete kapılmayın heyecanınızı koruyun" mesajı verdi, "7 Haziranda destan yazacağız" dedi.

  • Ege Postası
  • 09.05.2015 - 13:35
Binali Yıldırım, ayrıca Selçuk'ta yaptığı mini mitingde coşkulu kalabalığa seslendi. Vatandaşların ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İzmir Milletvekili Yıldırım, seçim sürecinde ortaya çıkan vaat yarışının bir parçası olmayacaklarını vurguladı. En uzun süreli bakanlık yapan Yıldırım "Görev süresi ile değil yaptığımız hizmetler ile övünüyoruz. Türkiye'nin her köşesini erişilir ulaşılır hale getirdik. 7 Haziran farklı bir seçim olacak. Recep Tayyip Erdoğan bu ülkeyi parmakla gösterilen dünyanın sayılı ülkeleri arasına sokmak için ant içti. Türkiye koalisyon dönemlerinde hep kaybederken istikrar ve güçlü iktidarların olduğu dönemlerde hep kazandı. Milletimiz bu kazanımları korumaya devam edecek" diye konuştu.

Binali Yıldırım İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun yapılan yatırımlar üzerinden kendileri ile yarışa girdiğini dile getirerek "Başkan'a önerim kendi yaptıkları hizmetleri bir tarafa bizim yaptıklarımızı bir tarafa sıralayalım ve halka sunalım, halk kararını versin. Rakamları dans ettirmekle, takla attırmakla bu iş olmaz. Biz hayallerimizi anlatmıyoruz, yaptıklarımızı anlatıyoruz. 35 proje dedik, 7 tanesi bitti, 10 tanesi yapım aşamasında, geri kalanı da proje halindedir" dedi.

Yerel seçimlerde İzmir'de 7 Belediye kazandıklarını ancak belediyeleri toplamda 250 trilyon borç ile devraldıklarını vurgulayan Yıldırım, "Tüm zor şartlara rağmen geleceğe bakıyoruz. Selçuk'u layık olduğu cazibe merkezi haline getirmek için üzerimize düşen adım adım yerine getiriyoruz. Bir İzmirli olarak görevim ne olursa olsun İzmir'i yalnız bırakmayacağım. Bilgi birikimimi ve tecrübelerimi İzmir'e hizmet için kullanmaya devam edeceğim" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.