Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
10 kapağa mizah festivaline giriş bileti

10 kapağa mizah festivaline giriş bileti

Ege Üniversitesi Karikatür ve Mizah Topluluğu üyesi öğrencileri, engellilere tekerlekli sandalye almak için Mizah Festivali düzenliyor. 10 mavi kapağa bir festivale giriş bileti veren Topluluk üyelerinin istediği ilk akülü tekerlekli sandalyeyi ise Bornova Belediyesi hediye etti

  • Ege Postası
  • 15.12.2012 - 16:12
İZMİR -Ege Üniversitesi Karikatür ve Mizah Topluluğu, 17 Aralık 2012 Pazartesi ve 18 Aralık 2012 Salı tarihlerinde olmak üzere iki gün sürecek, birbirinden ünlü konukların katılacağı Mizah Festivali düzenliyor. Ege Üniversitesi MÖTBE Prof. Dr. Yusuf Vardar Kampus Kültür Merkezi’nde yapılacak Miwzah Festivali’nde Serhat Kılıç, Geveze, Serkan Altuniğne, twitter fenomenleri söyleşileri olacak. Hip-hop dans topluluğu gösterisi, Kısmet Şov Stand Up Gösterisi yer alacak. Gırgır çizerlerinin de söyleşi yapacağı Festival kapsamında Cem Özkan da söyleşiye katılıp akustik performansı sunacak.

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, gençlerin büyük bir özveriyle düzenlediklerini Mizah Fesitvali’nin en güzel yanının engelli yurttaşlara katkı sağlayacak olması olduğunu söyleyerek, “Biz de Bornova Belediyesi olarak bu organizasyon için akülü bir sandalye verdik. Çok başarılı ve eğlenceli bir festival olacağına inanıyorum” dedi.

Ege Üniversitesi Karikatür ve Mizah Topluluğu Organizasyon Sorumluları Orhan Yılmaz ve Aziz Ozan Uysal, amaçlarının mümkün olduğu kadar çok kapak toplayarak engelli bireylere ihtiyaç duydukları tekerlekli sandalyeleri alabilmek olduğunu söyledi. Yılmaz ve Uysal Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’a katkısı nedeniyle teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.