Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
31 Martta açıklamaları İzmir İçin faydalı olacaktır

31 Martta açıklamaları İzmir İçin faydalı olacaktır

İzmir’den bir Sevda Hareketi başlatarak yerel seçim yoluna koyulduklarını söyleyen MHP İzmir İl Başkanı Necat KARATAŞ, “Çok hızlı ve sağlam adımlarla ilerliyoruz. İktidar Türkiye’ye yaşattıkları yolsuzluklara cevap vermekle uğraşırken, CHP ilçe belediye başkan adaylarını Ocak sonunda açıklayacağını duyurdu. Daha sonra da olabilir, hatta 31 Martta açıklamaları İzmir ve Türkiye için çok faydalı olacaktır”

  • Ege Postası
  • 07.01.2014 - 11:49
İZMİR- MHP İzmir İl Başkanı Karataş, yaptığı gündeme ilişkin açıklamada AKP ve CHP’ye vurdu. Karataş, “İzmir’in önemli ve büyük sorunları var, şehir yaşamı sıkıntılarla dolu. Bir ilçeden diğerine 1 saate gidiyorsunuz. Trafik sorunu şehrimizi yaşanmaz hale getirdi. Yapılmayan yollar, köstebek yuvası gibi, yapılan yamalar İzmir’e hiç yakışmıyor. Belediyelerimiz seçim derdine düştü, göz boyama yoluna giderek hemşehrilerimiz kandırmaya çalışıyor! Fakat insanımız sahte hizmetkarların maskesini düşürecek. Seçim sonuçları önce İzmir’in sonra da bizim yüzümüzü güldürecek.”

İzmir’de İmzası var

Sözlerine belediye başkan adayları ile devam eden MHP İl Başkanı Karataş, “Başta Büyükşehir Belediye başkan Adayımız Sayın Murat Taşer olmak üzere bütün aday kadromuz, İzmir’de inşa edilmiş güzel yapıların ve hizmetlerin altına imza atmış bayrak insanlar. Bilhassa Sayın Murat Taşer, İzmir’i her yönüyle en iyi bilen isimlerden biri. Her hizmetin altında imzası var. MHP’li ve Taşer’li İzmir Belediyeleri her şeyden önce insanımıza en iyi hizmeti getirecektir.” dedi.

31 Mart’ı beklesinler

CHP’nin adaylarını ocak ayı sonunda açıklamasına da vurgu yapan Karataş; “Bizce Cumhuriyet Halk Partisi daha da beklemelidir. Pazarlıklarını sürdürmelidir. Hatta adaylarını 31 Mart’ta açıklamaları İzmir ve Türkiye için çok faydalı olacaktır. Bugüne kadar yaptıkları ve İzmir’e verdikleri zarar hemşehrilerimizi son derece rahatsız etmiştir. Daha da bekleyebilirler…” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.