Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
35 Yıllık Sorunu Batur Çözdü

35 Yıllık Sorunu Batur Çözdü

Narlıdere Belediyesi, 31 Ekim'de yıkılacağını daha önceden duyurduğu Sahilevleri ve 6 Evler Mahallesi kıyı bandında bulunan işletmelerin yıkımına başladı. Narlıdere Belediyesi Fen İşleri tarafından gerçekleştirilen yıkımlar sonrasında 10 bin m2’ lik bir alan ortaya çıkacak. Bu alan Narlıdere Belediyesi tarafından rekreasyon alanı olarak değerlendirilerek vatandaşların hizmetini sunulacak.

  • Ege Postası
  • 31.10.2012 - 14:45
İZMİR -Narlıdere Belediyesi, 31 Ekim'de yıkılacağını daha önceden duyurduğu Sahilevleri ve 6 Evler Mahallesi kıyı bandında bulunan işletmelerin yıkımına başladı. Belediye ekipleri, işletme sahipleri ile ortaklaşa ve planlı olarak başlatılan yıkım ile 35 yıldır çözülemeyen sorunu çözmüş oldu.

Esnaf ile Ortak Çözüm
Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, işletme sahipleri ile ortaklaşa ve işbirliği ile 35 yıldır çözülemeyen sorunu çözdü. Bazıları eski, yıkık, dökük halde ve bazıları da halen faaliyette bulunan Balık lokantası, balık market türü 10 işletmenin yıkımı, Narlıdere Belediyesi Fen işler ekipleri tarafından gerçekleştirildi.
Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, yıllardır süren sorunu işletme sahiplerinin duyarlılığı sayesinde ortak akıl ile çözdüklerini ifade ederek “ Sahilevlerinde yıllardır faaliyet gösteren işletme sahibi arkadaşlarıma yıkım sürecindeki duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Yıkım kararı ile ilgili bize verdikleri destek ve anlayış ile Narlıdere’ye yakışan tavır sergileyerek örnek olmuşlardır. Tüm esnafımıza Narlıdere Belediye Başkanı olarak bir kez daha teşekkür ediyorum. Daha güzel bir Sahilevleri oluşturmak için bu gerekliliğin onlarda farkında idi. Gerçekleştirilen yıkımdan sonra ortaya çıkacak bölümü rekreasyon alanı olarak halkımızın kullanımına sunacağız. Daha önceden sahilevlerine gelenler denizi görmekte zorlanıyordu ve biz bu yıkım sayesinde Narlıdereli vatandaşımızı deniz ile buluşturduk. Böylelikle Narlıdere'nin sahil şeridini çekim merkezi haline getireceğiz. Vatandaşın yürüyebileceği, sporunu yapabileceği şekilde düzenleyerek, denizi, sahilevleri ile bütünleştireceğiz” dedi

10 bin m2’ lik Rekreasyon Alanı
Narlıdere Belediyesi Fen İşleri tarafından gerçekleştirilen yıkımlar sonrasında 10 bin m2’ lik bir alan ortaya çıkacak. Bu alan Narlıdere Belediyesi tarafından rekreasyon alanı olarak değerlendirilerek vatandaşların hizmetini sunulacak. Sahilevleri rekreasyon çalışması ile tüm planlar tamamlanmış olup, yıkımlar sonrasında süreçte uygulamaya geçilmesi planlanıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.