Dolar 34,2738
%0.1
Euro 37,6407
%0.03
Altın 2.915,750
%-0.2
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AB, ‘korkunç’ Boston saldırısını kınadı

AB, ‘korkunç’ Boston saldırısını kınadı

Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Herman Van Rompuy, ‘korkunç’ diye nitelediği Boston’da meydana gelen saldırıları şiddetle kınadı. AB Konseyi Başkanı, saldırganların en kısa zamanda hukuk karşısında hesap vereceklerine inandığını...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 13:53
Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Herman Van Rompuy, ‘korkunç’ diye nitelediği Boston’da meydana gelen saldırıları şiddetle kınadı. AB Konseyi Başkanı, saldırganların en kısa zamanda hukuk karşısında hesap vereceklerine inandığını kaydetti.

ABD’de Boston Maratonu’nda meydana gelen çifte bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerle ilgili taziye mesajı yayımlayan AB Konsey Başkanı Herman Van Rompuy, "Korkunç olayda hayatını kaybedenlerin yakınlarının acısını paylaşıyorum. Sorumluların en kısa zamanda hukuk karşısında hesap vereceğine olan inancım tamdır. Amerikan halkı ve yetkilileri AB’nin tam desteğine güvenebilirler." sözlerine yer verdi.

Öte yandan AB’ye ev sahipliği yapan Belçika Başbakanı Elio Di Rupo da sosyal medya üzerinden gönderdiği mesajda "Amerikan halkı ve devletinin duygularını paylaşıyor, onların yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.