Dolar 34,2616
%0.06
Euro 37,6024
%-0.08
Altın 2.926,670
%0.17
Bist-100 9.159,00
%0.55

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Adayı Bilal Kırkpınar Erzurumlular'la buluştu: Hemşehri desteği

AK Parti Adayı Bilal Kırkpınar Erzurumlular'la buluştu: Hemşehri desteği

İzmir'in farklı ilçelerinde faaliyet Gösteren Erzurum dernek başkanları, Erzurumlu iş adamları ve kanaat önderleri Aliağa'da kahvaltıda bir araya geldi. AK Parti Adayı Bilal Kırkpınar Erzurumlular'la buluştu

  • Ege Postası
  • 28.10.2015 - 09:41
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof Dr. Nükhet Hotar milletvekili adayı Bilal Kırkpınar ve Tansu Kaya'nında Katıldığı programda ev sahibi olarak ilk konuşmayı yapan Aliağa Erzurum dernekleri onursal başkanı 
Mücahit Yaver "Erzurumlu her zaman  milletin birliği ve bütünlüğünün yanında yer almıştır. Son dönemde gelişen hadiseleri dikkatle ve ibretle takip ediyoruz, zamanı geldiğinde cevabımızı vereceğiz. Ayrıca bugüne kadar hep yanımızda olan derdimizi ve kederimizi bizimle paylaşan, gerek il gençlik kolları başkanlığında gerekse milletvekili adaylığında her haliyle Erzurum'u temsil eden hemşehrimiz Bilal Kırkpınar'ın arkasında olacağız, Ayrıca bugün kahvaltımıza katılarak bizleri şereflendiren kıymetli genel başkan yardımız Nükhet Hotar Hanım'a ve Tansu kaya kardeşimize sonsuz saygılarımı sunuyorum” dedi.

Aliağa Erzurum Dernekleri onursal başkanı Mücahit Yaver'den sonra mikrofonu alan AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Bilal Kırkpınar;" Erzurumlu hemşehrilerimin desteğini ve dualarını hep arkamda hissettim. Erzurumlu olmaktan gurur duyuyorum çünkü vatan ve bayrak söz konusu olduğunda Erzurumlu için gerisi teferruattır. Teröristler Erzurum'a gittiğinde haber alan esnaf ve halk eline geçirdiği sopalarla terörün üzerine yürüdü, tıpkı kurtuluş savaşında karnında bebeğiyle düşmana yürüyen Nene hatun gibi. Bu toplumsal tavrı çok önemsiyorum. 7 haziranda Türkiye düşmanları sevinmiş ama milletimiz üzülmüştür. İnşallah 1 Kasım'da ülkemizi hazmedemeyenler üzülecek ama istikrara kavuşan milletimiz sevinecektir" dedi.

Kırkpınar sonrasında söz alan Tansu Kaya "uluslar arası güçlerin bölgede büyük bir çıkar çatışması var, Türkiye'ninde diğer ortadoğu ülkeleri gibi diz çökmesini istiyorlar. eskiden olduğu gibi el açan bir Türkiye istiyorlar" dedi.


 Sıcak ev sahipliğinde  dolayı Erzurumlulara teşekkür eden Prof. Dr. Nükhet Hotar;
 "Biz herşey kusursuz demiyoruz ancak Ak Parti öncesi Türkiye ile kıyasladığımızda her alanda çok mesafeler alındı. Artık IMF den para dilenen bir Türkiye yok. Milletimiz görüyor. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Şimdi milletten aldığımız mesajla beyannamemizi hazırladık ve bunun olumlu yansımalarını sahada görüyoruz” dedi.


Kahvaltı sonrası çeşitli konularsa istişareler ve fikir alışverişi yapıldıktan sonra program sona erdi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.