Dolar 34,2756
%0.1
Euro 37,6432
%0.03
Altın 2.917,290
%-0.15
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Bayraklıdan  gençlik şöleni

AK Parti Bayraklıdan gençlik şöleni

Ak Parti Bayraklı İlçe Başkanlığı yine bir ilke imza attı. Gençlik Kollarının düzenlediği ve teması ‘’ İlk Defa Oy Kullanılacak olan Gençlerin Tanışma Gecesi’’ renkli görüntülere sahne oldu.Çay Mahallesinde gerçekleşen geceye Bayraklı İlçe Başkanı Yakup Gülcan,Belediye başkan aday adaylarından Ali Aslan ve Hakkı Atila katıldı. .Gece de konuşan Gençlik Kolları Başkanı Avukat Özgür Duman ‘’Bizler geleceği şekillendiren ve geleceğe yön verecek güce sahip bir nesiliz.Bu güç ellerimizde ve 30 Mart günü bu gücü hep birlikte göstereceğiz.

  • Ege Postası
  • 14.01.2014 - 12:28

İZMİR - Duman’dan sonra konuşmayı devr alan kişi ise Bayraklı İlçe Başkanı  Yakup Gülcan oldu.Bayraklı Ak Partili gençlerin çok sevip bağlandıkları ilçe başkanı Yakup Gülcan yaptığı konuşmasıyla gençlerin kalbini bir kez daha kazandı..Gençlerin sorunlarına değinen Gülcan konuşmasında şunları belirtti;Gençlik inanılmaz bir enerjiyi taşıyor içinde.Geçmişten günümüze gelen atalarımızın kanlarını taşıyan bir gençlik görüyorum karşımda. Bağdat kahramanı Genç Osman gibi yiğit bir gençlik.Çanakkale savunmasında şehit olan liseli üniversiteli gençleri,Tokat türküsünde olduğu gibi 15 li delikanları yad edelim.İşte sizler de atalarımız olan o gençelrin yiğitliğini taşımaktasınız. 19 yaşında tahta çıkan ve 21 yaşında İstanbul’u fetheden bir komutanın nesliyiz biz. Geçmişte önemli başarılara imza atmış ve tarihte adından söz ettiren gençliğin nesliyiz biz.O gençler bir yiğitti siz de onlar gibi yiğitsiniz.

 ‘’30 MART GÜNÜ ÇOŞKUMUZ KATLANACAKTIR’’

Yakup Gülcan konuşmasına şöyle devam etti’Aslında sizin yüreğinizde taşıdığınız güç o kadar büyük ki bunu doğru şekilde kullanabilmek gerekir.Bunun en basit örneğini Taksim Gezi Parkı eylemlerinde gördük.Gençlerin enerjisini sinerjisini kullanmak istediler.Fakat bu olmadı.Çünkü siz buna prim vermediniz.Sizler araştıran ve soran nesilsiniz.Geçmişten geleceğe taşıdığı inançla dolu olan gençlersiniz.Gençliğin enerjisi o kadar güçlü ki bu sinerjiyle Ak Parti bayrağı altında toplanmış olmanın,tıpkı Fatih Sultan Mehmet gibi geleceğin ellerinde olduğunun göstergesidir.Tıpkı Gençlik Kolları Başkanımız Özgür Duman’ın zikrettiği gibi 30 Mart günü sandıklar açıldığında oyunların bozulduğunu göreceğiz’’.

‘’BİZİM SİZE GÜVENCİMİZ TAM’’

Gülcan konuşmasında şunlara değindi ‘’AK Parti hükümetinin gençliğe ne kadar önem verdiğini görüyorsunuz.Biz gençliğin enerjisini doğru yönde kullanan bir parti olarak ilklere imza attık.Ve artık sıra siz de. Artık siz sizi kullanmaya çalışanların oyununu bozucaksınız.Bugün sizin eğlenceniz ve bu sebeple sözü daha fazla uzatmayacağım.Bu vesileyle bu coşkuyu yaşamanız ve burada olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim’’.

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.