Dolar 34,2756
%0.1
Euro 37,6432
%0.03
Altın 2.917,290
%-0.15
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'den Kemalpaşa'ya özel tarife

CHP'den Kemalpaşa'ya özel tarife

CHP, 2009’de belediyeyi kazandığı ancak 2011 genel seçimlerinde AK Parti’den yüzde 18’lik fark yediği Kemalpaşa için 30 Mart yerel seçimleri öncesi özel strateji uyguluyor. Aylar öncesinden masaya yatırılan strateji dört ayaktan oluşuyor.

  • Ege Postası
  • 14.01.2014 - 10:44
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir, 2009’da sürpriz bir şekilde kazandığı ancak 2011 genel seçimlerinde AK Parti’den yüzde 18’lik bir fark yediği Kemalpaşa için 30 Mart yerel seçimleri öncesi özel strateji uyguluyor. 2014 yerel seçimlerinde 30 ilçe hedefiyle yola çıkan CHP İzmir, AK Parti’nin ‘kazanırız’ gözüyle baktığı Kemalpaşa’da belediyesiyle, il başkanlığıyla ve ilçe örgütüyle topyekün sahada…Aylar öncesinden masaya yatırılan strateji dört ayaktan oluşuyor.

SORUNLARA ANINDA NEŞTER
Kemalpaşa'dan sorumlu olan İl Başkan Yardımcısı Abdullah Aydemir, sürekli Kemalpaşa’ya giderek ilçe örgütüyle bir araya geliyor.İlçe yöneticileriyle alana çıkan Aydemir, her hafta mahalle ve köylerin sorunlarını tespit edip, Kemalpaşa ve Büyükşehir Belediyesi’ne rapor halinde sunuyor. Her iki belediyede sorunlara anında neşter vuruyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da ilçeye özel önem veriyor. Büyükşehir son iki yılda ilçeye önemli yatırımlar yaptı.

BİREBİR MARKAJ
CHP’nin Kemalpaşa’da uyguladığı özel stratejinin en önemli ayaklarından biri de oy alınamayan mahalle ve köylerde ‘adam adama markaj’ uygulanması…İlçe örgütü Belediyelerin yaptığı çalışmaları seçmene bire bir anlatıyor. İktidarın kente yatırım yapmadığını dile getiriyor.

ENGİN’DEN KEMALPAŞA MESAİSİ

CHP İl Başkanı Ali Engin’de Kemalpaşa için fazla mesai yapıyor. İlçeye başkan yardımcılarıyla sürekli çıkarma yapan Engin, ilçe muhtarları ve STK temsilcileriyle her ay toplantıda bir araya geliyor.CHP’nin misyonu vizyonu ve hedeflerini anlatıyor. Muhtar ve STK temsilcilerinin sıkıntılarını dinliyor.

ATMACA, HEMŞERİLERİYLE TEMASTA

Özel stratejinin son ayağını ise İlçe Başkanı Ünsal Atmaca oluşturuyor. Erzurumlu olan Atmaca, ilçede büyük nüfusu bulunan hemşerileriyle sürekli diyalog halinde…Düğünden cenazeye kadar hemşerilerini yalnız bırakmayan Atmaca, toplantılara katılarak CHP adına propaganda yapıyor.

AYDEMİR:FARK ATACAĞIZ
Eğitimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Kemalpaşa İlçe Koordinatörü Abdullah Aydemir, 2014 yerel seçimlerinde CHP’nin Kemalpaşa'da belediyeyi yeniden kazanacağını söyledi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Aydemir, “ 2009’de CHP kazandı Kemalpaşa’da ancak 2011 genel seçimlerinde yüzde 18’lik bir farkla AK Parti’nin gerisinde kaldık. …2009’da çok belde belediyesi kapatıldı Kemalpaşa’da…Bir yerde toparlanıp organize edilmesi 2 yıl aldı. Vatandaşta memnuniyetsizlik oluştu. Belediyesine 5 dakika yürüyüp giden seçmen merkeze gitmekte zorlandı. Bunun sıkıntısını yaşadı Kemalpaşa Belediyesi... Oluşan memnuniyetsizlik 2011 genel seçimlerine yansıdı. Belediye 2011’den sonra düzeni oturunca hizmetlerde ardı ardına geldi. Sahada bire bir seçmenle her gün ilçe örgütümüz temas halinde. Az oy aldığımız mahalleler vardı. Özellikle buralarda sürekli seçmenle diyalog halindeyiz. Sürekli Kemalpaşa’ya gidip ilçe örgütüyle birlikte sıkıntıları tespit ediyoruz.Kemalpaşa ve Büyükşehir Belediyemize tespitleri iletiyoruz. Sıkıntılara anında çözüm üretmiş oluyoruz. Vatandaşta bundan memnun…İl Başkanımız da Kemalpaşa’da her ay mahalle muhtarları ve STK’larla bir araya geliyor. Partililerimiz rahat olsun. 18 puan fark önemli değil. 2014 seçimlerinde bir o kadar farkı CHP atacak” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.