Dolar 32,6610
%0.32
Euro 35,4440
%0.42
Altın 2.509,730
%1.72
Bist-100 10.852,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Çiğli Gençliğinde bölünme sinyalleri

AK Parti Çiğli Gençliğinde bölünme sinyalleri

AK Parti Çiğli Gençlik Kolları’nda sular bir türlü durulmuyor. İlçe Başkanı Adnan Yılmaz’ın desteğini alarak koltuğa oturan Ömer Gürsoy teşkilatla tanışma turlarını sürdürürken eski başkanlar Fırat Aykut ve Ahmet Tok teşkilatın bir bölümüyle isyan bayrağı açmaya hazırlanıyor. Muhalif gençler tepkilerinin Adnan Yılmaz’ın diktatör yönetimine olduğunu vurguluyor.

  • Ege Postası
  • 11.03.2013 - 15:32
EGE POSTASI/ HABER SERVİSİ- AK Parti Çiğli Gençlik Kolları’nda yaşanan kaos her geçen gün derinleşiyor. Şubat ayında AK Parti Çiğli Gençlik Kolları Başkanı Fırat Aykut’un İlçe Başkanı Adnan Yılmaz’la ters düşmesinin ardından Gençlik Kolları Başkanlığı’na Yılmaz’ın desteklediği Ömer Gürsoy atanmıştı. Ömer Gürsoy teşkilatla tanışma turlarını sürdürürken parti içi muhalif kanat da boş durmuyor. Gençlik Kolları’nın ik eski başkanı Fırat Aykut ve Ahmet Tok’un öncülüğünde Egekent Yakamoz Kafe’de toplanan muhalif kanat, İlçe Başkanı Adnan Yılmaz’a olan tepkilerini gözler önüne serdi.

ADNAN YILMAZ HAYAL ALEMİNDE YAŞIYOR
İki saatlik bir zaman içinde 80 genç AK Partiliyi bir araya getirdiklerini hatırlatan ve bunun devamının geleceğini ifade eden eski ilçe gençlik kolları başkanı Ahmet Tok, “bize Çiğli’ye AK partili belediye başkanlığını kazandıracak adaylar lazım. Biz burada yola çıkacağımız adayı iyi seçmeliyiz. Bu saatten sonra 2013 yerel seçimlerde hiçbir şaibeye karışmamış, tertemiz bir belediye başkanı adayıyla çalışmalarımızı mahalle bazında arkadaşlarımızla beraber yapacagız. Önümüzdeki günlerde sık sık bir araya gelerek bu tür toplantılarımıza devam edeceğiz. Bizim amacımız partinin birlik ve beraberliğini bozmak değil, diktatör yapıya tepki amaçlıdır. Biz ak partinin yetiştirmiş olduğu neferleriz. Hiç kimse bizden ak parti sevgisini sildiremez. Kimse gençliği oyuncak olarak görmesin. Çamaşır değiştirir gibi gençlik kolları başkanı değiştirilmez. 9 yılda 3 tane gençlik kollaır başkanı değişirken, 6 ay içerisinde 3 tane gençlik kolları başkanı değişmesi, normal midir. Kimse kusura bakmasın iktidar partisini kimse kendi çıkarları için kullanamaz. Bizler Adnan Yılmaz’ın hayalini bile kuramadığı gençlik kollarını kurmuştuk zaten. Ama kendisi hayal dünyasında yaşıyor farkında değil” dedi







Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.